Σάκης Ρουβάς: Τι ετοιμάζει μετά το The Ace Of Hearts Tour; Μας το αποκάλυψε με μία φωτογραφία

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται για το grand finale της πιο επιτυχημένης περιοδείας αφού το The Ace Of Hearts Tour θα ολοκληρώσει τον κύκλο του στις 11 Οκτωβρίου. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ που αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμου σε όλα τα κλειστά και ανοιχτά στάδια της Ελλάδας όπου παρουσίασε το μουσικό του υπερθέαμα επιστρέφει και πάλι στο Tae Kwon Do για την τελευταία συναυλία που θα έχει πολλές εκπλήξεις. Δες ΕΔΩ!

Παράλληλα όμως σχεδιάζει και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και ένα από αυτά μας το αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Σάκης θα συναντηθεί ξανά θεατρικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, στο έργο “Ηρακλής οι 12 άθλοι. Την σκηνοθεσία τς παράστασης που θα ανέβει τον Νοέμβριο στο Pantheon Theater έχει αναλάβει ο Απόλλων Παπαθεοχάρης ωστόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Με αφορμή την παράσταση, ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Thema people: “Μου αρέσει αυτή η πλευρά του Σάκη, όπως μου αρέσει και όλη ομάδα (Λιγνάδης, Παπαθεοχάρης κ.λ.π), όλοι όσοι συνεργάζονται στη φετινή παράσταση. Ο Ρούβας είναι ένας λαμπερός άνθρωπος, μια μεγάλη αγκαλιά, που μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κορύφη εδώ και χρόνια”.

Πολύ σύντομα όμως θα δούμε τον Σάκη ως ηθοποιό και στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ταινία «Chevalier» στην οποία πρωταγωνιστεί σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγκάρη.

Read More

And More