O Σάκης γιορτάζει με τις γυναίκες της ζωής του!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη σήμερα έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο να γιορτάζουν καθώς η κορούλα τους κλείνει 2 χρόνια ζωής! Το τηλέφωνο τόσο του Σάκη όσο και της Κάτιας πρέπει να έχει αρχίσει να χτυπάει από το πρωί από συγγενείς και φίλους που θυμήθηκαν τα γενέθλια της κόρης τους.

Η μικρή Αναστασία γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2008 στις 12 το μεσημέρι σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας. Ήταν 3,6 κιλά και έφερε στην ζωή του ζευγαριού την απόλυτη ευτυχία. Η βάφτισή της έγινε στην ιερά μονή Παντοκράτορος παρουσία 50 καλεσμένων και με νονά την Εμμανουέλα Παυλίδου, το “δεξί χέρι” της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη.

Μέχρι σήμερα την έχουμε δει μαζί με τους γονείς της σε πολλές κοινές τους δραστηριότητες αλλά δεν μπορούμε να καταλήξουμε τελικά σε ποιον μοιάζει περισσότερο. Αυτό που μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η Αναστασία έχει την ομορφιά και την γλυκύτητα και των δύο.

Με τα καταγάλανα μάτια της και τις ξανθές μπούκλες της έχει καταφέρει να τους κερδίσει όλους και πόσο μάλλον τον μπαμπά Σάκη και την μαμά Κάτια. Η μανούλα της έχει αφήσει πίσω τα επαγγελματικά της σχέδια για να αφοσιωθεί στην ανατροφή της και ο μπαμπάς της δηλώνει με μεγάλη υπερηφάνια “χαζομπαμπάς”!

Είμαι ευλογημένος και νιώθω πολύ τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω την Κάτια που μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου“, είχε δηλώσει συγκινημένος ο τραγουδιστής για την γέννηση της κόρης του.

Στα πρώτα γενέθλια της μοναχοκόρης τους, ετοίμασαν ένα οικογενειακό party γενεθλίων στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά. Καλεσμένοι ήταν στενοί φίλοι του ζευγαριού μαζί με τα παιδιά τους, συγγενείς, καθώς και η νονά της μικρούλας, η Εμμανουέλα Παυλίδου. Το σπίτι γέμισε με δώρα και ευχές κάτι που σίγουρα θα γίνει και φέτος αφού ο Σάκης δεν μπορεί παρά να μην ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για μία από τις δύο γυναίκες της ζωής του!

Χρόνια πολλά Αναστασία!

Read More

And More