Sarah Jessica Parker: Ο γιος της τέλειωσε την Α’ Γυμνασίου κι εκείνη του έστειλε ένα γλυκό μήνυμα!

Ήταν το 2002 όταν η Sarah Jessica Parker και ο σύζυγός της Mathew Broderick έγιναν γονείς. Ο μικρός James Wilkie Broderick άλλαξε μια για πάντα τη ζωή τους και όπως είναι φυσικό έκλεψε για πάντα την καρδιά των γονιών του.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Broderick (@w1lkie) στις

Η αδυναμία είναι αμοιβαία ανάμεσα στον James Wlkie και τους γονείς του, όπως φαίνεται από την παραπάνω φωτογραφία που μοιράστηκε ο μικρός για να ευχηθεί χαρούμενη ημέρα της μητέρας στην διάσημη ηθοποιό.

Ο μικρός James ήταν μοναχοπαίδι μέχρι το 2009 που γεννήθηκαν με τη μέθοδο της παρένθετης μητρότητας οι δίδυμες αδερφές του Tabitha και Loretta, και παραμένει ο μοναχογιός του ζευγαριού στον οποίο και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία. Το κάποτε μικρό τους μωράκι μεγάλωσε τόσο ώστε τέλειωσε σήμερα την Α’ Γυμνασίου. Η διάσημη μητέρα του ένιωσε πρωτόγνωρη συγκίνηση γι’ αυτό και απαθανάτισε τον γιο της καθώς πήγαιναν μαζί στο σχολείο για να θυμάται για πάντα αυτή την ημέρα.

Last day of school. Backpack free. Congratulations on completing your first year of middle school. I’m so proud of you. Let Summer begin. X sj

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SJP (@sarahjessicaparker) στις


“Τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς. Χωρίς σάκα στην πλάτη. Συγχαρητήρια που τέλειωσες την Α’ Γυμνασίου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για εσένα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το καλοκαίρι μας” έγραψε η Sarah Jessica δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Read More

And More