Sean Penn – Charlize Theron: Το δυνατό love story, οι δηλώσεις αγάπης και το απρόσμενο τέλος!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο Sean Penn και η Charlize Theron αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ακυρώνοντας τον αρραβώνα τους και τα σχέδιά τους για γάμο. Και σίγουρα αυτός ο χωρισμός δεν χαρακτηρίστηκε άδικα “βόμβα” αφού εκεί που περιμέναμε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας εκείνοι αποφάσισαν να μην γράψουν για εμάς το happy end στη σχέση τους.


H τελευταία Red Carpet εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του US Weekly το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά την τελευταία του κοινή δημόσια -και όλο πάθος – εμφάνιση στο φετινό φεστιβάλ των Καννών. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Charlize Theron ήταν εκείνη που πήρε την δυσάρεστη απόφαση και μαζί πήρε τον γιο της Jackson και έφυγαν μαζί για το σπίτι τους στο Hollywood αφήνοντας τον Sean Penn να ζει μόνο στο Malibu.


Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση σε Gala στο Los Angeles.

Το πιο περίεργο από όλα είναι πως όπως ξεκίνησαν οι φήμες που τους ήθελαν μαζι, μετά από ένα κοινό τους ταξίδι, έτσι ξεκίνησαν και οι φήμες χωρισμού τους, μετά από το τελευταίο τους ταξίδι στην Ευρώπη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονταν χρόνια πριν αποφασίσουν να δουν με… άλλο μάτι της σχέση τους.

Η πρώτη φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί από τους paparazzi βάζοντας φωτιά στα δημοσιογραφικά ταξίδια, ήταν στα τέλη του 2013, όταν πέρασαν μαζί τις γιορτές με διακοπές στη Χαβάη. Έναν χρόνο περίπου και αρκετές δημόσιες εμφανίσεις αργότερα το US Weekly και πάλι είχε αποκαλύψει ότι οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί κρυφά στο Παρίσι κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού τους ταξιδιού στην Πόλη του Φωτός. “Δεν υπάρχει δαχτυλίδι, αλλά έχουν δεσμευτεί μεταξύ τους” έλεγε πριν από μερικούς μήνες πηγή στο αμερικανικό περιοδικό.


Tον Δεκέμβριο του 2013 ταξίδεψαν πρώτη φορά στη Χαβάη και οι φωτογραφίες τους ήταν αρκετές για να ξεκινήσουν οι πρώτες φήμες για την σχέση τους.

Άλλωστε τον φετινό Μάρτιο ο Sean Penn αποκάλυπτε στη γαλλική έκδοση του Esquire ότι είναι έτοιμος για έναν ακόμα γάμο. “Είχα παντρευτεί και παλιότερα, αλλά είχε παντρευτεί υπό άλλες συνθήκες και όχι γνωρίζοντας όσα ξέρω τώρα. Οπότε αν ξαναπαντρευόμουν δεν θα το έβλεπα σαν τρίτο γάμο, αλλά σαν τον πρώτο μου γάμο με νέους όρους. Μου αρέσει η παράδοση. Ένας φίλος μου είχε πει: “χωρίς παράδοση κάθε τι νέο πεθαίνει”. Και εγώ δεν θέλω το νέο να πεθάνει”, δήλωνε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωνε ότι “Νιώθω έκπληκτος που είμαι ερωτευμένος” και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφό του.


Η διαχυτική Charlize Therron εκδήλωνε το πάθος της για εκείνον με χειρονομίες που κατέγραφαν οι paparazzi ήδη από την αρχή της σχέσης τους. Εδώ τον Ιανουάριο του 2014.

Στο ίδιο κλίμα ρομαντισμού ήταν και οι δηλώσεις της εκθαμβωτικής Charlize Theron στην βρετανική έκδοση του Elle πριν από λίγο καιρό. “Είναι η αγάπη της ζωής μου” είχε δηλώσει η ίδια για εκείνον.


Οι δυο τους έπαψαν να κρύβουν τον έρωτά τους και σύντομα έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι των paparazzi αλλά και του κοινού του Hollywood που λατρεύει τους ρομαντικούς έρωτες μεταξύ των αστέρων.


Μπορεί να μην υπήρχε μονόπετρο αλλά οι δυο τους ήταν αρραβωνιασμένοι, όπως υποστήριζε πηγή απο το περιβάλλον τους στο US Weekly που είχε αποκαλύψει τον αρραβώνα των δύο ηθοποιών πριν από μερικούς μήνες.

Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες φαίνεται πώς όλα άλλαξαν καθώς ένα από τα πιο εκδηλωτικά και πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood αποφάσισε να γράψει τους τίτλους τέλους στην σχέση τους. Παρόλα αυτά οι εκπρόσωποι Τύπου του ζευγαριού δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση αφήνοντας στους θαυμαστές του ζευγαριού να ελπίζουν ότι ο χρόνος θα διαψεύσει την είδηση που έχει “σπάσει” το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Read More

And More