Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.06.2010 | 10:40

Ο προσωπικός Γολγοθάς του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο προσωπικός Γολγοθάς του Φώτη Σεργουλόπουλου.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πάντα χαμογελαστός και φιλικός μπροστά στον φακό. Όταν όμως τα φώτα σβήνουν τότε ο παρουσιαστής ζει δύσκολες ώρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το τελευταίο διάστημα, ο πατέρας του Φώτη, κύριος Γιώργος, βρίσκεται στο νοσοκομείο και μάχεται για τη ζωή του.

Στις αρχές του χρόνου ο κύριος Γιώργος αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιακά προβλήματα τα οποία όμως ξεπέρασε. Πριν ένα μήνα όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του η υγεία του δεν είναι πολύ καλή. Ο Φώτης βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του.

Ο παρουσιαστής προτίμησε να κρατήσει τον πόνο του βουβό και δεν αποκάλυψε το πρόβλημά του στους φίλους και τους συνεργάτες του. Ακόμη και η επιστήθια φίλη του, Μαρία Μπακοδήμου, έμαθε για την κατάσταση τυο πατέρα του Φώτη, πριν από μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Espresso η άσχημη κατάσταση του πατέρα του, ήταν κι αυτή που τον έκανε να πει όχι στην παρουσίαση των Playmate. Δεν θα μπορούσε να είναι καλός στη δουλειά του με τέτοια κακή ψυχολογική κατάσταση.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10