Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.07.2010 | 15:46

Οι 40άρες βάζουν κάτω τις 20άρες στο SEX!

Οι 40άρες βάζουν κάτω τις 20άρες στο SEX!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν νομίζεις πως η πιο έντονη σεξουαλικά περίοδος για τις γυναίκες είναι οι ηλικίες μεταξύ 20 - 30 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας στις ΗΠΑ, οι 40άρες έχουν τη διάθεση για sex περισσότερο αυξημένη από ποτέ.

Οι επιστήμονες χώρισαν σε τρεις ομάδες τις 900 γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Σε αυτές που βρίσκονταν στο απόγειο της γονιμότητάς τους (19-26 ετών), σε αυτές που τα ωάρια μειώνονταν με την πρόοδο της ηλικίας  και σε αυτές που βρίσκονταν σε φάση εμμηνόπαυσης . Η γυναίκες στις ομάδες γύρω στα 40 είχαν εντονότερη σεξουαλική διάθεση,περισσότερες φαντασιώσεις και επί της ουσίας ερωτοτροπούσαν αρκετά συχνά.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για δύο λόγους. Σύμφωνα με τους επιστήμονες όταν η γυναίκα φτάνει τα 40 ''ξυπνά'' μέσα της η άμεση ανάγκη να κάνει παιδί καθώς  σε αυτή περίπου την ηλικία το ''αναπαραγωγικό παράθυρο'' κλείνει. Κάποιοι άλλοι όμως πιστεύουν πως οι 40άρες ζητάνε πιο πολύ το sex γιατί πολύ απλά είναι έμπειρες.

Ναι φίλη μου, οι 40άρες είναι sex machines! Ξέρουν τι θέλουν στο κρεβάτι, έχουν ξεπεράσει τα όποια ταμπού μπορεί να είχαν μικρότερες και διψάνε για εμπειρίες. Η σύγχρονη 40άρα γνωρίζει πως το sex είναι το Α και το Ω στη ζωή και δεν πέφτει σε παγίδες ανασφάλειας όπως οι 20άρες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τους πιο ωραίους νεαρούς άντρες, τους  κυκλοφορούν γυναίκες που βρίσκονται στα δεύτερα  - άντα...
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10