Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.10.2010 | 10:00

Πρωταθλήτριες στο sex οι παντρεμένες 40άρες!

Πρωταθλήτριες στο sex οι παντρεμένες 40άρες!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το βρετανικό περιοδικό «Τop Sante» με μεγάλο δείγμα ερωτηθέντων (2.000 γυναίκες όλων των ηλικιών), οι παντρεμένες γυναίκες ηλικίας 40 - 50 ετών κάνουν το καλύτερο κρεββάτι! Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, αυτό οφείλεται στο ότι οι σαραντάρες νιώθουν λιγότερο αμήχανες με το σώμα τους, είναι πνευματικά ώριμες, ακομπλεξάριστες, ξέρουν τι θέλουν και το ζητάνε στην κρεβατοκάμαρα.

Το 81% των γυναικών ηλικίας 40-50 ετών δήλωσαν ότι «τώρα πειραματίζονται περισσότερο και έχουν μεγαλύτερη διάθεση για “περιπέτεια” απ΄ ό,τι όταν ήταν μεταξύ 20 και 30 ετών». Επίσης, το 63% υποστήριξαν ότι «νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά για τις ερωτικές τους επιδόσεις». Φαίνεται μάλιστα ότι σε αυτή τη δεκαετία φτάνουν στο απόγειο της «σεξουαλικής τους αυτοπεποίθησης», καθώς δεν φοβούνται να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το 68% των γυναικών που ανήκουν στην επίμαχη ηλικιακή ομάδα γνωρίζουν ποια τεχνική προσφέρει τη μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση και οι περισσότερες από τις μισές τη ζητούν από τον σύντροφό τους. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται και από τις τριαντάρες, οι οποίες είπαν ότι «πολύ συχνά προσποιούνται την απόλαυση χωρίς να τη νιώθουν στην πραγματικότητα», κατάσταση την οποία ισχυρίστηκε ότι βιώνει μόλις το 7% των γυναικών άνω των 40 ετών.
 
Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει και το γεγονός ότι οι σαραντάρες έχουν λιγότερες έγνοιες για τη δουλειά ή για τα παιδιά απ΄ ό,τι οι γυναίκες στα 20 ή στα 30 και έτσι μπορούν να είναι πιο χαλαρές στην κρεβατοκάμαρα. Μάλιστα, το 60% των γυναικών με ενήλικα παιδιά είπαν ότι έκαναν περισσότερο σεξ από τότε που τα παιδιά τους έφυγαν από το σπίτι, ενώ το 91% των εργαζόμενων γυναικών με παιδιά κάτω των 10 ετών χαρακτήρισαν την ερωτική τους ζωή « κατεστραμμένη ».
 
« Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα ότι οι παντρεμένες σαραντάρες εμφανίζουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση και καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Είναι λυπηρό λοιπόν που οκτώ στις δέκα γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και ειδικότερα οι νεότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν με καλό μάτι τις πιο ώριμες γυναίκες, διότι είναι οι μοναδικές που είναι αρκετά υλίστριες ώστε να έχουν μια εκπληκτική σεξουαλική ζωή » λέει η εκδότρια του «Τop Sante» ΝίκολαΝτάουν.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10