Η Σεχραζάτ γίνεται τραγουδίστρια!

Νέος ρόλος πρόκληση ήρθε για την Μπεργκιουζάρ Κορέλ, την γνωστή σε όλους μας Σεχραζάτ από τις “Χίλιες και μια νύχτες”, που έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν επικίνδυνα. Η γνωστή ηθοποιός έρχεται αυτήν τη φορά για να κλέψει τις καρδίες των τηλεθεατών, αναλαμβάνοντας το ρόλο της “Φαριγιέ”, μιας τραγουδίστριας σε κακόφημο κέντρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η προβολή του νέου σήριαλ έχει ξεκινήσει στην Τουρκία και από το πρώτο επεισόδιο η νεαρή ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις. Αυτήν τη φορά μάλιστα, η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, δεν είναι η επιτυχημένη και μορφωμένη γυναίκα, αλλά μια γλυκιά και αδικημένη από τη ζωή κοπέλα που τραγουδα “Το τραγούδι που δεν τελειώνει”, όπως είναι και ο τίτλος της σειράς.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρωταγωνίστρια διαθέτει μια υπέροχη φωνή, που όπως δηλώνει η ίδια χρειάστηκαν αρκετές ώρες πρόβας για να κάνει μαθήματα φωνητικής και να μάθει να ερμηνεύει σαν επαγγελματίας. Σύμφωνα με το σενάριο, η “Φαριγιέ” είναι μητέρα ενός αγοριού, το οποίο αναγκάζεται να δώσει για υιοθεσία, καθώς η ίδια έμεινε έγκυος σε ηλικία 15 χρόνων. Η τραγουδίστρια δεν θα το ξεχάσει ποτέ και θα διεκδικεί πάντα την αγάπη του. Τι θα γίνει όμως όταν θα εμφανιστεί ο άντρας της ζωής της στο πρόσωπο του πλούσιου Γιομάν, ο οποίος και θα είναι ο θείος του υιοθετημένου παιδιού της;
Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από εκείνον της Σεχραζάτ, αλλά η γνωστή ηθοποιός αναζητούσε μια νέα πρόκληση για την καριέρα της και απ’ ότι φαίνεται την βρήκε και είναι έτοιμη να την αντιμετωπίζει, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητά της.


Οι πρωταγωνιστές της σειράς!

Read More

And More