Ονούρ – Σεχραζάτ: “Θέλουμε ένα ακόμη παιδί!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή και την επιτυχία τους στην τηλεόραση έδωσαν ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, το πρωταγωνιστικό δίδυμο από τη σειρά “Χίλιες και μια Νύχτες”!

Οι δυο τους μίλησαν για την επιτυχία της σειράς τους, το γάμο και την οικογένειά τους και αποκάλυψαν πως θα ήθελαν στο μέλλον να έχουν μεγάλη οικογένεια και να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι.
Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή τους η επαγγελματική επιτυχία τους, οι ίδιοι αναφέρουν πως η αναγνωρισιμότητα έχει αλλάξει σ’ ένα βαθμό την καθημερινότητά τους. “Κάποιες φορές παρεμβαίνει υπερβολικά στη ζωή μας και δεν μας αφήνει χώρο”, δηλώνει ο Χαλίτ, ενώ η συντροφός του αποκαλύπτει ότι η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. “Την πρώτη χρονιά του “Χίλιες και μια Νύχτες” μου ήταν πολύ δύσκολο, τώρα όμως έχω συνηθίσει”, αναφέρει στο περιοδικό “People”.
Όσον αφορά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, ο Χαλίτ λέει πως είναι η δεύτερη φορά που ήρθαν, καθώς το καλοκαίρι είχαν κάνει τις διακοπές τους στα ελληνικά νησία που τους άρεσαν πολύ. “Σκοπεύουμε να ερχόμαστε συχνά γιατί αγαπήσαμε την Ελλάδα και νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Άλλωστε η γιαγιά μου ήταν Κρητικιά”, συμπληρώνει η Μπεργκουζάρ.
Ακόμη, όσον αφορά την οικογένειά τους και τον 9 μηνών γιο που έχουν αποκτήσει, οι δυο τους δηλώνουν πανευτυχείς. “Ο γιος μας είναι 9 μηνών και έχει πάρει κοινά στοιχεία και από τους δυο. Μας μοιάζει!”, αναφέρει ο Χαλίτ και προσθέτει ότι θα του άρεσε να αποκτήσει μια παραδοσιακή οικογένεια με πολλά παιδιά.
Από την πλευρά της η γνωστή ηθοποιός λέει: “Θέλουμε να τον χαρούμε τον γιο μας. Να τον ζήσουμε, να τον δούμε να μεγαλώνει. Όταν είμαστε έτοιμοι πιστεύω ότι θα νιώσουμε την ανάγκη να ξαναζήσουμε όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές με ένα ακόμη παιδί”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More