Shakira: Ευχήθηκε στον σύντροφό της για την ημέρα του πατέρα με μια τρυφερή φωτογραφία!

Μπορεί η “Ημέρα της μητέρας” να είναι αρκετά πιο διαδεδομένη, αλλά και οι μπαμπάδες αυτού του πλανήτη έχουν το δικαίωμα να γιορτάζουν. Στην Ισπανία, την χώρα από όπου κατάγεται ο Gerard Pique, η αντίστοιχη “γιορτή του πατέρα” λαμβάνει χώρα σήμερα και η διάσημη σύντροφός του ποδοσφαιριστή, Shakira, δεν θα μπορούσε να αφήσει την ημέρα αυτή να περάσει χωρίς να του στείλει την δική της ευχή.

“Βοηθός” της στην πρωτότυπη ευχετήρια φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε στον σύντροφό της, ήταν ο δύο μηνών γιος του ζευγαριού, Sasha! Η Κολομβιανή τραγουδίστρια σύγκρινε σε μία φωτογραφία το πρόσωπο του δεύτερου γιου που απέκτησε με τον Gerard Pique, με το πρόσωπο του εορτάζοντα πατέρα όταν ήταν κι εκείνος σε βρεφική ηλικία. Γράφοντας μία παροιμία ανάλογη με την δική μας: “Το μήλο κάτω από τη μηλιά”, η Shakira δημοσίευσε το κολλάζ που συνέθεσε και ευχήθηκε στον άσσο των γηπέδων: “Χαρούμενη ημέρα του πατέρα”.


Αξίζει να σημειωθεί πως η “Ημέρα του πατέρα” καθιερώθηκε πρώτη φορά στις αρχές του 20ου αιώνα στις Η.Π.Α. ως… συμπλήρωμα στην γιορτή της μητρότητας και με σκοπό να προωθήσει την ισότιμη συμμετοχή των δύο φύλων στην ανατροφή των παιδιών. Από τότε έχει υιοθετηθεί από αρκετές χώρες του κόσμου, ενώ γιορτάζεται συνήθως την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου (με εξαίρεση χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ουρουγουάη κ.α.)

Read More

And More