Σε ψυχιατρική παρακολούθηση ο Charlie Sheen!

Μετά το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε όταν τον βρήκαν γυμνό και μεθυσμένο σε σουίτα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, ο Charlie Sheen αποφάσισε να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και ψυχιατρική παρακολούθηση.

“Ο Charlie θα τίθεται υπό παρακολούθηση”, αναφέρει πηγή από το στενό του περιβάλλον και προσθέτει πως ο γνωστός ηθοποιός γνωρίζει πως πρέπει να κάνει κάτι για την περίπτωσή του. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό πριν χρόνια και μετά από την καταδίκη του για οδήγηση ενώ ήταν μεθυσμένος υποτίθεται οτι είχε απεξαρτηθεί.

Ωστόσο, πριν μερικές μέρες τον βρήκαν γυμνό και μεθυσμένο σε σουίτα ξενοδοχείο στην Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Sheen βρέθηκε εκεί με ένα call girl, μετά από ένα ξέφρενο ξενύχτι στο κέντρο της πόλης. Η αστυνομία τον βρήκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στο δωμάτιό του σε άσχημη κατάσταση. Μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν σπασμένες καρέκλες, ένας πολυέλαιος κατεστραμμένος και ρούχα και σεντόνια πεταμένα στο πάτωμα. Ο ίδιος υποστήριξε οτι βγήκε έξω για να διασκεδάσει και γύρισε με μια άγνωστη γυναίκα στο ξενοδοχείο ενώ στην συνέχεια διαπίστωσε οτι έλειπε το πορτοφόλι του.

Στο ίδιο ξενοδοχείο έμενε η πρώην γυναίκα του Denise Richards με τα παιδία τους, η οποία σοκαρισμένη συνόδευσε τον ηθοποιό στο αστυνομικό τμήμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό σε βάρος της συζύγου του και του είχε επιβληθεί φυλάκιση 30 ημερών σε αποτοξινωτικό κέντρο όπου και θα παρακολουθούσε 36 ώρες μαθημάτων διαχείρησης θυμού.

Read More

And More