Σίσσυ Χρηστίδου: Τα κιλά που έχασε και οι υπέροχες στιγμές με τους άντρες της ζωής της! Φωτογραφίες

Η απόφαση της στα τέλη του Μαρτίου να ξεκινήσει δίαιτα καθώς είχε πάρει κάποια παραπανήσια κιλά, έχει ανανεώσει πολύ τη Σίσσυ Χρηστίδου κι αυτό φαίνεται σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Η όμορφη παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων, συνεχίζει την προσπάθειά της, ενώ έχει ήδη “πετάξει από πάνω της” 6 κιλά, και γράφουμε πετάξει γιατί όπως υποστηρίζει και η ίδια περιγράφοντας την προσπάθειά της στο προσωπικό της bloge, ότι “χάνεις” θέλεις και να το “ξαναβρεις”.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να καταφέρει να μείνει σταθερή στην απόφασή της αν δεν είχε την στήριξη του συζύγου της Θοδωρή Μαραντίνη. Ο frontman των Onirama έχει μιλήσει δημόσια για την προσπάθεια της συζύγου του σε αρκετές περιπτώσεις με τελευταία στο Madwalk όπου εκδήλωσε και πάλι την στήριξη του και τον θαυμασμό του τόσο για την επιμονή της όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση είτε αυτή έχει παραπανίσια κιλά είτε όχι.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και η ίδια ο σύζυγος της είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα φίλος της και ο άνθρωπος στον οποίο μπορεί να λέει τα πάντα. “Δίνουμε ο ένας στον άλλον το χώρο και την ελευθερία να κάνει όλα όσα θέλει και ονειρεύεται. Πιστεύω ακράδαντα πως για να μπορέσεις να περάσεις με έναν άνθρωπο μια ζωή, πρέπει να τον αφήσεις ελεύθερο. Τότε μόνο μπορεί να είναι για πάντα κοντά σου”, εξηγούσε η ίδια στο περιοδικό People.


Σε τρυφερό στιγμιότυπο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από οικογενειακό ταξίδι τους.

Αυτή την περίοδο ο frontman των Οnirama έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο Camorra κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πριν ξεκινήσει πάλι τις εμφανίσεις του (από τις 8 Μαΐου) στο καλοκαιρινό Cabaret που θα λειτουργεί στην παραλιακή -στον χώρο όπου βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο Romeo- στο πλευρό της Έλλης Κοκκίνου.

Έτσι αυτό το διάστημα εκείνος και η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνουν τον ελεύθερο τους χρόνο μαζί και με τους δύο γιους τους Φίλιππο Ραφαήλ και Άγγελο Μιχαήλ. Παράλληλα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν ευχάριστες οικογενειακές δραστηριότητες αλλά και μικρές αποδράσεις. Στην επιστροφή τους από ένα τέτοιο οικογενειακό ταξίδι εντόπισε πρόσφατα το TLIFE το ζευγάρι και τα δύο του παιδιά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Read More

And More