Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με sexy μαγιό έτοιμη για το πιο όμορφο καλοκαίρι!

Μπορεί φυσικά να χρειάστηκε προσπάθεια για να τα καταφέρει αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου βλέπει πλέον την διαφορά στην σιλουέτα της, καθώς πλησιάζει στην τελική ευθεία για τον Ιούνιο. Η έλευση του καλοκαιριού θα βρει την Σίσσυ Χρηστίδου με ανανεωμένη εμφάνιση αλλά και την καλύτερη δυνατή διάθεση.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις


Η ίδια στις πρώτες 70 μέρες της δίαιτάς της, έχασε 8 κιλά, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα με μια νέα της φωτογραφία με μαγιό, μας έδειξε την φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της, 6 ημέρες πριν φτάσει το καλοκαίρι.


Το “μυστικό” για την καλή διάθεση της Σίσσυς δεν κρύβεται μόνο στην επιτυχημένη πορεία της δίαιτάς της. Άλλωστε η ίδια το έχει επανειλημμένα γράψει στο προσωπικό της blog… το νούμερο ένα μυστικό της κρύβεται στις μικρές χαρές της ζωής. Και η ίδια έχει καθημερινά την ευκαιρία να απολαμβάνει τέτοιες μικρές χαρές. Της τις προσφέρουν οι δύο πρωταγωνιστές της ζωής της, ο Φίλιππος Ραφαήλ και ο Άγγελος Μιχαήλ.

Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων όπως και κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος θα εκμεταλλευτεί όλο τον διαθέσιμο χρόνο της για να χορτάσει τους δύο γιους της, “τα πάντα της” όπως τους χαρακτήρισε αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία τους μέσω Instagram.

My all

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις


Οι τρεις τους λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί και να τον γεμίζουν με κοινές δραστηριότητες. Ένα τέτοιο παράδειγμα του πόσο όμορφα περνάνε παρέα μας έδειξαν πρόσφατα όταν έλαβαν όλοι μαζί μέρος σε μία φιλανθρωπική δράση, αναρτώντας μια σχετική φωτογραφία στα social media.


Και το φετινό καλοκαίρι σίγουρα θα είναι γεμάτο από μικρές χαρές, πολύτιμα παιδικά γέλια, δημιουργικές δραστηριότητες και φυσικά με αγάπη για την ευτυχισμένη μαμά Σίσσυ Χρηστίδου.

Read More

And More