Η μαμά της Σίσσυς Φειδά δηλώνει: “Για χάρη μου είχε γίνει φονικό στη Φιλελλήνων”

Η Σίσσυ Φειδά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο στη Μύκονο και ήταν όλα όπως ονειρευόταν. Ηχηρή απουσία ήταν η μαμά της, Μαίρη που μετά το τηλεοπτικό της ξέσπασμα επανέρχεται με νέες δηλώσεις για την γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων ενώ κάνει αποκαλύψεις και για τη δική της ζωή. Αυτή τη φορά μιλάει στο “Thema People”.

«Εγώ φημίζομαι για την κοκεταρία μου και το λέω και το παινεύομαι κιόλας», λέει σε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφο της εφημερίδας. «Και βρέθηκε το παιδί μου να με αμφισβητήσει και να λέει ότι είμαι υπερβολικιά και ότι αν δεν εγκρίνει τις τουαλέτες μου, θα φύγω με το ίδιο καράβι. Μου το γύρισε στο άγριο, αγρίεψα κι εγώ. Παρά τη στέρηση μου, είχα πάρει δυο ωραιότατες τουαλέτες για τον γάμο. Και γυρνάει και μου λέει «Τη χανούμισσα θα κοιτάνε ή τη νύφη;» και της λέω «Εσύ τι λες: τη χανούμισσα ή τον άγγελο;» (εννοεί την κόρη της ντυμένη νύφη). Αυτή τον χαβά της όμως. Δυστυχώς έχει κάποια συμπλέγματα κατωτερότητας που δεν μπόρεσα να της τα βγάλω. Ίσως γιατί ήξερε τη δόξα της μάνας της και δεν κατάφερε να τη φτάσει. Εγώ είμαι υπέρ των δημοσιογράφων και των εφημερίδων γιατί έχουν γράψει πολλά για μένα. Διότι έχω μεγάλη ιστορία εγώ. Είμαι η Μαίρη Παπαθανασίου, που για χάρη μου είχε γίνει φονικό στη Φιλελλήνων. Ο πατέρας μου πήγε, φυλακή για μένα. Είχε γίνει χαμός τότε διότι ήμουν πολύ ωραία κοπέλα. Για την τιμή τη δικιά μου έχει γίνει φονικό και βρέθηκε το δικό μου το παιδί να με ξεφτιλίζει έτσι», καταλήγει στο ένθετο του Πρώτου Θέματος.

Και συνεχίζει στην ίδια επικοινωνία: «Δεν ξέρω τι έγινε με αυτό το παιδί. Όσο και αν έπαιρνα τα συγχαρητήρια του κόσμου και των δασκάλων της για το μυαλό της που μου έλεγαν ότι πρέπει να πάει για Ιατρική, η συμπεριφορά της απέναντι στο σπίτι της και στον κύκλο της τον επαγγελματικό δεν ήταν καλή. Δεν κάλεσε κανέναν στον γάμο. Ο,τι σπουδές έκανε τις έκανε αφού έφυγε από το σπίτι. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες για τα σχολεία που πήγε. Μόλις τελείωσε το λύκειο, έδωσε για τον στρατό, αλλά είχε πέσει και είχε χτυπήσει οπότε δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει. Πήρε το πτυχίο αγγλικών μέσα σε σαράντα μέρες και έφυγε από το σπίτι».

“Η ζωή μου δεν είναι ευχάριστη. Παρόλο που έζησα μεγάλα πλούτο και μεγάλη χλιδή, ήμουν ένα δυστυχισμένο πλάσμα. Ήμουν πολύ πονεμένο και βασανισμένο παιδί. Κανείς όμως ποτέ δεν με αμφισβήτησε. Ούτε ως καλλιτέχνιδα, ούτε ως γυναίκα, ούτε ως κοκέτα, ούτε ως σικογενειάρχισσα. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα στη ζωή μου. Λίγες μάνες έχουν βασανιστεί τόσο πολύ για να μεγαλώσουν δύο παιδιά ατίθασα. Άλλες τα πετάνε στα πεζοδρόμια και σηκώνονται και φεύγουν. Το θέμα δεν είναι όμως ότι ζούσα μια ζωή βασανισμένη, αλλά το ότι εγώ κράταγα ολόκληρα μαγαζιά και παράλληλα ο άντρας μου με κατέστρεφε. Κι εγώ ξανάρχιζα από την αρχή. Και το σπίτι μου αναγκάστηκα να πουλήσω και τα χρυσαφικά μου και τα ρούχα μου. Χαρτόπαιζε ο πατέρας της και από τη μια στιγμή στην άλλη βρισκόμασταν στο αμήν. Κι εγώ ξανά από την αρχή να προσπαθώ να τα ξαναφτιάξω για να μην πεινάσει το παιδί μου και μου δυστυχήσει. Έκανα θυσίες. Αυτή δεν έβλεπε τίποτα από όλα αυτά. Μόνο τις φασαρίες και τους σκοτωμούς με τον πατέρα της έβλεπε. Όταν τον χώρισα και τον παράτησα -γιατί ήταν και μεγάλος σε ηλικία- από εκείνη τη μέρα έγινα εχθρός της. Τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε και της έφερα για καινούριο πατέρα δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει γιατί ήταν κι αυτός χωρισμένος δύο φορές και είχαμε και με αυτόν ομηρικούς καβγάδες. Με τον δεύτερο άντρα μου ζω ακόμα, ο οποίος έχει και πρόβλημα: είναι στο νοσοκομείο διότι του βάλανε δίσκο και έπεσε προχθές και φοβόμαστε μήπως έχει κόψει κάνα νεύρο διότι έχει αρχίσει και παραλύει και η κυρία ούτε που ενδιαφέρθηκε καθόλου. Ούτε να δει αν έχουμε να φάμε δεν μας παίρνει τηλέφωνο», είπε στην εφημερίδα.

Read More

And More