Θοδωρής Αθερίδης: Μιλάει για την Σμαράγδα Καρύδη και όσα αγαπά σε αυτήν!

Η πρώτη γνωριμία τους είχε γίνει μέσω της κοινής φίλης τους Βίκυς Βολιώτη και η πρώτη συνεργασία τους ήρθε το 2003 όταν έπαιξαν μαζί στην παράσταση Από έρωτα. Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, για την Σμαράγδα Καρύδη την σχέση τους, τα δύο ζωάκια τους, τα ελαττώματα και τα προτερήματά της.

Στο θεατρικό έργο Από έρωτα γνώρισες τη Σμαράγδα Καρύδη…
Γνωριζόμασταν και πριν από την κολλητή φίλη της και δική μου καλή φίλη Βίκυ Βολιώτη, αλλά στο Από έρωτα συνεργαστήκαμε πρώτη φορά. Ήταν το 2003!

Είναι ένας έρωτας που κρατάει χρόνια…
Ναι, κρατάει πολλά χρόνια!

Μη μου πεις τα προτερήματά της, πες μου τα ελαττώματά της…
Από ένα σημείο και μετά η αποδοχή στους ανθρώπους που αγαπάς είναι καθολική. Τους αγαπάς όπως είναι και τα ελαττώματα που μπορεί να βλέπουν οι άλλοι εσένα σου αρέσουν, καταλαβαίνεις τι σου λέω.



Και είναι και εξαιρετικά ευαίσθητη. Σε μια συνεντευξή που κάναμε για τη R μου έλεγε για το τυφλό γατάκι που βρήκε και περιέθαλψε στο σπίτι…

Ήμαστε στο αυτοκίνητο μαζί και εκείνος ήταν στη μέση του δρόμου. Της ζήτησα να κατέβει να τον μετακινήσει, είδε τα μάτια του κλεισμένα και τελικά τον πήγαμε στον κτηνίατρο, μας είπε πως είναι τυφλός και δεν τολμήσαμε να τον αφήσουμε ξανά στον δρόμο, γιατί μας είπε πως δεν θα είχε μέλλον αν το κάναμε αυτό. Και έτσι τον κρατήσαμε! Και είναι τρομερά λαίμαργος πρέπει να σου πω… Δεν τολμάμε να φάμε και σκαρφαλώνει στο τραπέζι, γιατί είναι αφάνταστα λιχούδης!



Έχει τρομερή αγάπη και στον Γιάννη η Σμαράγδα.

Αυτόν της τον έκανα δώρο εγώ! Είναι ένα ζωηρό λαμπραντόρ και δεν τον βγάζει βόλτα… εκείνος την βγάζει (σ.σ.: γέλια). Πρέπει να δεις τι όμορφα που συνυπάρχουν με τον γάτο… Ο Γιάννης λατρεύει τον Φώτη – έτσι λένε τον γάτο- και τον προσέχει!

Read More

And More