Σόφη Πασχάλη: Οι μοναχικές εμφανίσεις και το τέλος της σχέσης της με τον Τζίμη Τσενεμπή!

Για ενάμιση χρόνο περίπου η Σόφη Πασχάλη και ο Τζίμης Τσενεμπής ήταν αχώριστοι. Η όμορφη γυμνάστρια και ο σύντροφός της δεν απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, περνούσαν μαζί τις ημέρες των διακοπών τους και δεν δίσταζαν να εκδηλώσουν τον έρωτά τους μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Ωστόσο, τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στη σχέση τους τους τελευταίους μήνες δεν στάθηκε δυνατό να ξεπεραστούν και έγραψαν τους τίτλους τέλους της σχέσης τους.


Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση τον περασμένο Μάρτιο (δες περισσότερα εδω)

Η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε να διασκεδάζουν μαζί ήταν στα τέλη Μαρτίου σε μια κοινή τους έξοδο με την κουμπάρα της γυμνάστριας, Νίνα Λοτσάρη. Το ίδιο διάστημα η ίδια παραδεχόταν στο περιοδικό People ότι αφιέρωνε χρόνο στον σύντροφό της καθώς “οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μας μάς είχαν απορροφήσει”.

Τα πρώτα σύννεφα στην σχέση τους εμφανίστηκαν τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε διαψεύσει τότε στο TLIFE, τον χωρισμό τους.

“Υπήρχαν κάποια θέματα αλλά προσπαθούσαν να τα λύσουν, δεν είχαν πάρει την απόφαση να χωρίσουν, κάτι που τελικά δεν απέφυγαν λίγες εβδομάδες αργότερα. Πλέον δεν είναι πια μαζί”, αποκαλύπτει η ίδια πηγή στο TLIFE. Τότε άλλωστε ήταν που η Σόφη Πασχάλη βρέθηκε χωρίς τον Τζίμη Τσενεμπή στο πλευρό της στο opening του Cash Oozoora στο Κεφαλάρι.

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους η γυμνάστρια ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων μαζί με την καλή της φίλη και κουμπάρα της Νίνα Λοτσάρη, όπου ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις ανέμελες στιγμές της ανάμεσα σε φίλους. Η ίδια πάντως προτιμά να τηρεί “σιγή ιχθύος” σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.


Με τον Κώστα Σόμμερ σε παραλία της Μυκόνου.

Read More

And More