Σοφία Καρβέλα: Κάνει ακροβατικά και ο γιος της προσπαθεί να τη μιμηθεί!

Μπορεί πολύ πρόσφατα να αποχωρίστηκε την γιαγιά του Άννα Βίσση, που έπαιζε μαζί του συνεχώς κατά την παραμονή της στη Νέα Υόρκη, αλλά η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ για τον Νίκο Πανουργιά. Ο Νινίκος όπως αποκαλεί τον γιο της η Σοφία Καρβέλα , συνεχίζει να περνά ανέμελες στιγμές με “συνεργό” στα παιχνίδια του την μαμά του.

Η Σοφία Καρβέλα, μοιράστηκε σήμερα μία φωτογραφία από τα παιχνίδια τους στο δωμάτιο του Νινίκου. Εκείνη βρισκόταν σε κατακόρυφη στάση στην πόρτα του δωματίου επιδεικνύοντας τις ικανότητές της στην ισορροπία, ενώ ο μικρός της γιος προσπαθούσε να τη μιμηθεί… ανεπιτυχώς.


“Προσποιήσου ότι το πετυχαίνεις μέχρι στα αλήθεια να το καταφέρεις Νινίκο” έγραψε με χιούμορ η μητέρα του δημοσιεύοντας την αστεία φωτογραφία τους. Η Σοφία Καρβέλα είναι πραγματικά ξετρελαμένη με τον μικρό της γιο. Όπως βλέπεις άλλωστε στην φωτογραφία που μοιράστηκε έχει παραγγείλει για χάρη του πρωταγωνιστή της ζωής της μέχρι και μια custom made παιδική πολυθρόνα με το όνομα του για να στολίσει το παιδικό του δωμάτιο.

Read More

And More