Σοφία Καρβέλα: Ποιον πρωταγωνιστή καθημερινής σειράς συνάντησε στην βόλτα με τον Νινίκο της;

Ήταν το 2007 όταν είδαμε για πρώτη -και μοναδική ως σήμερα- την Σοφία Καρβέλα να γίνεται πρωταγωνίστρια ελληνικής τηλεοπτικής σειράς. Ήταν η σειρά “31 δρόμοι” η υπόθεση της οποίας εκτυλισσόταν στην Αστόρια και σε άλλες περιοχές της Νέας Υόρκης. Η σειρά μπορεί να μην γνώρισε την επιτυχία που περίμεναν οι συντελεστές της, αλλά η Σοφία Καρβέλα άφησε το κοινό μέσα από αυτή τη δουλειά να γνωρίσει μία απο τις πολλές πτυχές της προσωπικότητάς της.

Συμπρωταγωνιστής της σε εκείνο το εγχείρημα ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς “Μπρούσκο” κρατά τις καλύτερες αναμνήσεις από την Σοφία και την συνεργασία τους. Γι’ αυτό και τώρα που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη δεν θα μπορούσε να μην την συναντήσει.

She is such a great mother and an amazing professional and I’m so proud of her! I missed her a lot! #ninikos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις


Μαζί της όπως βλέπεις και στην παραπάνω φωτογραφία που μοιράστηκε ο ηθοποιός ήταν βέβαια και ο Νινίκος της. Ο Ανδρέας Γεωργίου συνάντησε μαμά και γιο κατά τη διάρκεια βόλτας τους στην πόλη τους και σχολίασε δημοσιεύοντας την φωτογραφία τους μέσω Instagram: “Είναι μια τόσο καλή μαμά και μια φανταστική επαγγελματίας και είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη. Μου έλειψε πολύ”.

Read More

And More