Σοφία Καρβέλα: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Θανάση Πανουργιά στην επέτειο του γάμου τους!

Την πρώτη τους επέτειο γάμου γιορτάζουν σήμερα η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν την 1η Απριλίου του 2014 στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης και σχεδόν αμέσως δημοσίευσαν μέσω Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους.


Η σχέση τους άλλωστε έχει βρει έναν μεγάλο σύμμαχο στα social media, καθώς για μεγάλα διαστήματα ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο – η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα με τον γιο τους Νίκο στην Νέα Υόρκη κι ο Θανάσης Πανουργιάς μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α.-. Μέσω των social media λοιπόν, η Σοφία Καρβέλα έστειλε το δικό της γεμάτο νόημα μήνυμα στον σύζυγό της ανήμερα της επετείου τους.

Ήταν το τραγούδι Sweet Sun (γλυκός ήλιος) των Γερμανών Milky Chance, που η Σοφία Καβέλα παρακολούθησε σε live εμφάνισή τους στην Νέα Υόρκη, στο Webster Hall. Η Σοφία Καρβέλα το αφιέρωσε στον Θανάση Πανουργιά μέσω ενός video που τράβηξε από την συναυλία.


“Δες τον εαυτό σού! Με έλκεις όπως ο ήλιος έλκει το φεγγάρι”, ξεκινούν οι στίχοι του άκρως ερωτικού τραγουδιού που επέλεξε η Σοφία Καρβέλα για να εκφράσει τα συναισθήματα της δημόσια.

Read More

And More