Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.09.2010 | 08:01

Μ. Σολωμού: “Δεν θα βάφτιζα το γιο μου αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών!”

Μ. Σολωμού: “Δεν θα βάφτιζα το γιο μου αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μαρία Σολωμού είναι γνωστή για τον αντισυμβατικό χαρακτήρα της. Δεν της αρέσει να προκαλεί αλλά ούτε να συμβιβάζεται. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Elle και μίλησε για τους συμβιβασμούς που έχει κάνει, πως επηρεάζει ο χωρισμός τα παιδιά, και φυσικά για τα μίντια!

Η ηθοποιός δηλώνει πως μια από τις υποχωρήσεις που έκανε σαν μητέρα, ήταν όταν βάφτισε τον γιό της. “Ειλικρινά, δεν θα το βάφτιζα, αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών. Δεν είναι ιδεολογικό το θέμα. Θεωρώ πως η διαδικασία της βάφτισης είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά. Έχετε δει κανένα παιδάκι να γελάει στα βαφτίσια του; Όλα κλαίνε», υποστηρίζει.

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως ο χωρισμός είναι ένα σοκ για τα παιδιά. Επίσης, θεωρεί πως ο όρος “ανύπαντρη μητέρα”, είναι υποτιμητικός. “Το παιδί μου έχει πατέρα και δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου. Το κρίσιμο στοιχείο για μένα είναι ότι οι γονείς του παιδιού μου δεν ζουν μαζί”, είπε.Τα μίντια δείχνουν πως την λατρεύουν. Εκείνη πάλι, υποστηρίζει την δική της αλήθεια. “Τα μίντια λατρεύουν να με μισούν. Στην αρχή ήμουν "ο άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους". Αυτό έγινε στη συνέχεια κατακραυγή, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να ακούει την αλήθεια”.

Οι προσωπικές της στιγμές, συχνά γίνονται πρωτοσέλιδο. Είναι κάτι που δεν της αρέσει, συγκεκριμένα το χαρακτηρίζει σαν “πληγή”. Όμως, όπως υποστηρίζει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φυσικά, στην μόνη περίπτωση που δεν συμβιβάζεται είναι όταν βρίσκεται μαζί με το παιδί της. “ Η μόνη περίπτωση που μπορώ να αντιδράσω είναι όταν φωτογραφίζουν το παιδί μου. Το έχουν κάνει, γι' αυτό είμαι στα δικαστήρια και θα πάω την υπόθεση μέχρι να φτάσω 80 ετών”

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10