Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.07.2010 | 07:52

Ο γιος του Jackson πάσχει από την ίδια ασθένεια που είχε και ο ίδιος;

Ο γιος του Jackson πάσχει από την ίδια ασθένεια που είχε και ο ίδιος;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο βασιλιάς της pop Michael Jackson, ανέκαθεν υποστήριζε πως πάσχει από μια σπάνια δερματική ασθένεια που ονομάζεται λεύκη, και όπως όλα δείχνουν ο γιός του έχει τα ίδια συμπτώματα.

Ο Michael Jackson ισχυριζόταν πως η συγκεκριμένη ασθένεια είχε κάνει το δέρμα του να ασπρίζει και όπως όλα δείχνουν ο μεγάλος γιος του Prince Michael είναι πιθανό να έχει κληρονομήσει την ίδια ασθένεια. Μάλιστα, στις πρόσφατες διακοπές που έκανε ο 13χρονος μαζί με τα αδέλφια του στη Χαβάη, εμφάνισε λευκά σημάδια στο δέρμα του.

Ωστόσο, παρόλο που αυτά τα σημάδια θα μπορούσαν να προέρχονται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, φαίνεται πως είναι κάτι πιο σοβαρό.

Η λεύκη είναι μια κληρονομική δερματική ασθένεια που εμφανίζει λευκά σημάδια στο σώμα και το πρόσωπο. Ο  Michael Jackson, μάλιστα είχε δεχτεί και πολλά σχόλια πριν το θάνατό του για προσπάθεια του να κάνει λεύκανση στο σώμα του. Το ότι ο μεγαλύτερος γιος του εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα και καθιστά ανακριβείς τις τότε επικρίσεις.Ο Prince Michael με τα αδέλφια του στη Χαβάη!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 9:55

Top 10