Η Britney στο πλευρό του Mel Gibson!

Μπορεί ο Mel Gibson τον τελευταίο καιρό να είχε προβλήματα με την πρώην γυναίκα του και να βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά όπως όλα δείχνουν, βρήκε έναν ώμο να κλάψει και έναν άνθρωπο να ζητήσει τη συμβουλή του…

Ο λόγος για την Britney Spears, η οποία έσπευσε να δώσει συμβουλές στον λαμπερό ηθοποιό, όπως και ο ίδιος είχε κάνει πριν δυο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού “In touch”, ο Mel Gibson είχε σταθεί στο πλευρό της Britney το 2008, όταν όλοι της είχαν γυρίσει την πλάτη. Εκείνος κράτησε διαφορετική στάση και προσπαθούσε να στηρίξει την γνωστή τραγουδίστρια. Όπως είχε αναφέρει “η Britney είναι καλό παιδί” και γι’ αυτό την στήριζει. Φήμες ήθελαν τον ηθοποιό να της τηλεφωνεί αρκετές φορές τα βράδια και να την εμψυχώνει.

Έτσι τώρα ήρθε η ώρα για την Britney να ανταποδώσει τη χάρη. Όπως, όλα δείχνουν, με το που δημιουργήθηκε όλο το θέμα με την πρώην σύντροφο του ηθοποιού, Oksana Grigorieva, η τραγουδίστρια θέλησε να βρεθεί στο πλευρό του Mel Gibson και να του δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της.


Ο Mel Gibson με την πρώην σύντροφό του Oksana Grigorieva!

Read More

And More