Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μια βραδιά μόνο για τον εαυτό της μετά από ένα Σαββατοκύριακο παιχνιδιού με τις κόρες της!

Μια βραδιά αφιερωμένη στον εαυτό της πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως σου γράψαμε ήδη, η παρουσιάστρια βρέθηκε σε fashion event στα βόρεια προάστια. Εκεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε την ευκαιρία να συναντήσει καλούς φίλους της και να διασκεδάσει μαζί τους. Οι προηγούμενες ημέρες για την παρουσιάστρια, όπως άλλωστε και κάθε Σαββατοκύριακο, ήταν αφιερωμένες στις δύο κόρες της Μαίρη και Νάγια.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε την ευκαιρία να αφιερώσει λίγο χρόνο στη διασκέδασή της μετά από ένα διήμερο “full” στα παιχνίδια με τις κόρες της. Η ίδια άλλωστε μοιράστηκε στην εκπομπή της μερικές λεπτομέρειες από τις στιγμές που πέρασε με τα κορίτσια της.


Με τον Ηλία Κοκκοτό.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χάρισε στις κόρες της μια φουσκωτή πισίνα στην οποία οι τρεις τους πέρασαν παίζοντας στο νερό το πρωινό της Κυριακής. Το ίδιο απόγευμα ωστόσο τα παιχνίδια μετατράπηκαν σε… δουλειές καθώς η παρουσιάστρια θέλησε να αδειάσει την πισίνα. Πολύτιμη βοηθός της ήταν η μεγαλύτερη κόρη της που με τα κουβαδάκια της, άδειαζε κι εκείνη το νερό.


Με την Δήμητρα Λαζαράτου.

Οι στιγμές που περνά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της είναι πολύτιμες για εκείνη. Το ίδιο πολύτιμος όμως είναι και ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος που μπορεί να αφιερώνει στον εαυτό της γεμίζοντας τις μπαταρίες της ώστε να… επανέρχεται δριμύτερη ως “μαμά για όλες τις δουλειές” στην καθημερινότητά της.

Read More

And More