Κ. Στανίση: “Γλίτωσα πολλές φορές από βέβαιο θάνατο”

“Δεν βρήκα αγάπη και σεβασμό γι’ αυτό και δεν ξαναπαντρεύτηκα”, εξομολογείται η γνωστή τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου, αποκαλύπτοντας πράγματα για την προσωπική της ζωή που σοκάρουν.

Πριν από λίγο καιρό, η λαϊκή τραγουδίστρια είχε δηλώσει δημόσια ότι έχει κακοποιηθεί από τον πρώην σύζυγό της: πράγμα που επιβεβαιώνει στην συνέντευξή της. “Ημουν δυστυχισμένη. Ηταν σοκαριστικό. Είναι να μην σου τύχει. Θα έλεγα στις γυναίκες που ζουν κάτι τέτοιο να τολμήσουν να φύγουν από τον γάμο τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Ξέρω ότι υπάρχει και ο φόβος στη μέση. Δεν σε βγάζει όμως πουθενά αυτό”.
Η Κατερίνα Στανίση μιλά με τρόμο για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στην ζωή της, λέγοντας ότι γλίτωσε πολλές φορές από βέβαιο θάνατο, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν. “Είχα συντρόφους που ενώ αρχικά συμπεριφέρονταν κόσμια, στη συνέχεια αποκαλυπτόταν ο κακός τους εαυτός. Προσωπικά, παρά το ότι έκανα επιτυχημένη καριέρα, δεν το «έπαιξα» ποτέ στους συντρόφους μου, αλλά ούτε και στον κόσμο”. Παραδέχεται ότι ήταν πολύ δύσκολο μετά το διαζύγιό της να δημιουργήσει μία καινούρια σχέση.
Ακόμη, η ίδια εξομολογείται ότι πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε σκεφτεί να υιοθετήσει ένα παιδί και μάλιστα είχε επισκεφθεί και ορφανοτροφείο. Όμως, όταν περνούν τα χρόνια, βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Τα παιδιά τα αγαπάω, τα πονάω πολύ και θεωρώ ότι θα ήμουν πολύ καλή ως μάνα. Θα έπρεπε όμως να μπορώ να είμαι 100% αφοσιωμένη στο παιδί. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν το προχώρησα, λέει.
Τέλος, για τη σχέση της και τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με εκείνη και την Ρίτα Σακελλαρίου, απαντά: “Ο,τι και να συνέβη, όσο ζούσε η Ρίτα, έχει πλέον σβηστεί. Κάθε φορά που πηγαίνω στην εκκλησία, της ανάβω κερί και δεν την ξεχνώ ποτέ. Ημουν στο πλάϊ της πολλά χρόνια. Ηταν μία μεγάλη καλλιτέχνις και έμαθα πολλά από εκείνη”.

Read More

And More