Στέλιος Μάινας – Κάτια Σπερελάκη: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι μετά από καιρό!

Μπορεί ο φωτογραφικός φακός να μην τους εντοπίζει συχνά μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά το διακριτικό αυτό ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο. Ο λόγος για τον ηθοποιό Στέλιο Μάινα, και τη συνάδελφο και σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη. Οι δυο τους μοιράζονται εδώ και πολλά χρόνια τη ζωή τους και την αγάπη τους για τον μονάκριβο γιο τους Ιωσήφ αλλά και την καλλιτεχνική δημιουργία.


Με την Ευγενία Δημητροπούλου.

Όταν δεν συνεργάζονται στο προσκήνιο (όπως το 2014 όταν ο Στέλιος Μάινας σκηνοθέτησε την σύζυγό του στην παράσταση “Η Πόλη”, συνεργάζονται πίσω από τους προβολείς της θεατρικής σκηνής (πριν από λίγους μήνες συνυπέγραψαν μαζί με τον Θέμη Μουμουλίδη την θεατρική μεταφορά του βιβλίου του Ιάκωβου Καμπανέλη, Μαουτχάουζεν). Και φυσικά πάντα στηρίζουν με την παρουσία τους ο ένας τον άλλο στις πρεμιέρες τους.


Με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καρατζιά.

Χθες ωστόσο, οι δυο τους επέλεξαν να δώσουν το “παρών” στηρίζοντας αγαπημένους συναδέλφους και φίλους τους. Βρέθηκαν έτσι στην πρεμιέρα της παράστασης “Αρκετά πια με την Αντέλα” που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζιά στο θέατρο Βικτώρια.


Με τις πρωταγωνίστριες Κική Μαυρίδου, Αθηνά Τσιλύρα, Αμαλία Αρσένη και τον Μάνο Καρατζογιάννη, μετά τη λήξη της παράστασης.

Read More

And More