Ο Στέλιος Ρόκκος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί πάνω στο φουσκωτό του! Video

Στο 8 μέτρων φουσκωτό του σκάφος και στο νησί του, την Λήμνο, φιλοξένησε ο Στέλιος Ρόκκος τον φωτογραφικό φακό και την κάμερα του περιοδικού “Boat & Fishing in Greece” που τον φιλοξενεί στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό για την αγάπη του για το ψάρεμα ενώ απέδειξε τις ικανότητές του σε αυτό σε ένα DVD που διατίθεται μαζί με το περιοδικό.

“Γεννήθηκα σε νησί, στη Λήμνο, οπότε γνώρισα τη θάλασσα από πολύ μικρός. Ο πατέρας μου ήταν μανιώδης ψαράς όχι επαγγελματίας, αλλά ήταν άρρωστος με το ψάρεμα όπως είμαι σήμερα και εγώ. Αναγκαστικά πήγαινα μαζί του με μια πετρελαιομηχανή που ευτυχώς που ήταν μηχανικός και σωθήκαμε! Εμένα τότε με έπιανε πολύ η θάλασσα, όταν πηγαίναμε με τον πατέρα μου δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω εμετό (5-6 χρονών, από τότε πήγαινα). Μέχρι 12- 13 χρονών που πήρα τη βάρκα κρυφά και λόγω του ότι είχα πάνω μου την ευθύνη δεν ξαναζαλίστηκα”, θυμάται για το πώς γνώρισε το ψάρεμα ο Στέλιος Ρόκκος και μοιράζεται τις αναμνήσεις του με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πολυχρονίου.

Η Λήμνος είναι το δεύτερο σπίτι του και ο τόπος που θέλει να βρίσκεται όσο το δυνατόν συχνότερα. Εκεί ψαρεύει με τις ώρες έχοντας συνήθως στο πλευρό του τους αδερφούς του Νίκο και Κώστα. “Υπάρχουν κάποια στάνταρ άτομα που δεν το συζητάω καθόλου, φυσικά και με παρέα. Το φουσκωτό όμως είναι μικρό, μόλις 8 μέτρα, θέλει προσοχή στο ποιους θα πάρεις μαζί γιατί αναγκαστικά θα περάσεις πολλές ώρες σε έναν τόσο μικρό χώρο. Το ψάρεμα είναι όλο αυτό: το καλαμπούρι, η παρέα, η συγκίνηση του μεγάλου ψαριού που μοιράζεσαι με όλο το πλήρωμα… Τις περισσότερες εξορμήσεις τις κάνω με τα αδέρφια μου τον Νίκο και τον Κώστα”, λέει και συμπληρώνει: “Μπορεί η οικογένεια μου να με χάνει όλη μέρα στο ψάρεμα αλλά καμαρώνουν την αγάπη μου για την θάλασσα όπως κι εγώ”.

Και πράγματι η σύντροφός του Ελένη Γκόφα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες του Στέλιου Ρόκκου και της ψαριάς του μέσω Instagram, εκδηλώνοντας την περηφάνιά της για εκείνον.

My man

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lele (@lelekomou) στις


Ο Στέλιος Ρόκκος καταλήγει στην συνέντευξή του: “Βρίσκομαι στην θάλασσα πιο συχνά από ότι βρίσκομαι στην πίστα. Εγώ ξαναγύρισα στα πράγματα από τη στιγμή που έγιναν διήμερα, γιατί αν ήταν τετραήμερα δεν θα γύριζα, δεν προλαβαίνω να ψαρεύω ρε παιδί μου…”.

Δες το trailer από τα… ψαρέματα του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο.

Read More

And More