Στέλιος Χανταμπάκης: 5 φορές που μας έπεισε ότι έχει μια σχέση λατρείας με τον γιο του!

Από τη στιγμή που ο μικρός του γιος Μανώλης ήρθε στην ζωή του πριν από 19 μήνες, η ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη άλλαξε για τα καλά. Η χαρά που έφερε στον ίδιο και την σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, ο γιος τους, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Περιγράφεται όμως συχνά μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεται ο παρουσιαστής και μοντέλο στα social media.

Η σχέση λατρείας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Στέλιου Χανταμπάκη γίνεται συχνά φανερή στον λογαριασμό του “χαζομπαμπά” στο Instagram. Το ίδιο μέσο άλλωστε έχει χρησιμοποιήσει ο παρουσιαστής για να εκφράσει δημόσια ότι έχει πάθει “έρωτα” με τον Καπετάν Μανώλη του, όπως συχνά τον αποκαλεί.

Και αυτές είναι οι 5 από τις φωτογραφίες τους που περιγράφουν αυτόν τον αμοιβαίο “έρωτα”!


Όταν ο Μανώλης ήθελε να τον λούσει στο μπάνιο με ένα σφουγγάρι. “Το να σε περιποιούνται είναι όμορφο, το να σε περιποιείται ο 19 μηνών γιος σου προσπαθώντας με ένα σφουγγάρι να σε λούσει, δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο” έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.


Όταν επέμεινε να τον πάει βόλτα στο καρότσι για να του ανταποδώσει το σπρώξιμο που εκείνος ρίχνει κάθε φορά που βγαίνουν έξω. Και είναι πολλές οι φορές, αφού ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο μικρός Μανώλης είναι αχώριστοι!


Όταν πόζαραν φορώντας το ίδιο καπέλο γιατί ξέρουν πόσο μοιάζουν ήδη και θέλουν να μοιάσουν ακόμα περισσότερο!


Όταν κοιμήθηκαν στην ίδια στάση. “Θέλω να μοιράζομαι μαζί σας φωτογραφίες που όταν τις βλέπω χαμογελάω! Με πολλή αγάπη σας αφιερωνώ τον έναν και μοναδικό Μανώλη Χανταμπάκη μου την ώρα που κοιμόμαστε” έγραφε ο Στέλιος Χανταμπάκης δημοσιεύοντας την φωτογραφία που βλέπεις πιο πάνω.

Και φυσικά όταν ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να αποτυπώσει για πάντα την εικόνα του Μανώλη του πάνω του, “χτυπώντας” ένα μοναδικής συναισθηματικής αξίας tattoo. “Για πάντα μαζί, κάθε στιγμή” έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης και όπως βλέπεις, εννοεί την υπόσχεσή του στον μικρό του γιο.

Read More

And More