Θύματα ηλεκτρονικής απάτης η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Καινούργιου και η Έλενα Παπαρίζου

Έτοιμες για μηνύσεις είναι οι Ελληνίδες celebrities που ανακάλυψαν πως τα ονόματα τους χρησιμοποιούνται για την προσπάθεια προώθησης σκευασμάτων για απώλεια κιλών. Πρώτη αντέδρασε η Κατερίνα Στικούδη, ενώ οργισμένα τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής της και η Φαίη Σκορδά. Η τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια είδαν το όνομα τους γραμμένο σε άρθρο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο λάμβαναν τα επίμαχα χάπια.

Τα δύο αυτά ονόματα δεν είναι τα μόνα που εμπλέκεται στο ίδιο άρθρο, αφού επιπλέον χρησιμοποιούνται τα ονόματα της Κατερίνας Καινούργιου και της Έλενας Παπαρίζου.

Μεταξύ άλλων το άρθρο ανέφερε: “Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βουίζουν με τα τελευταία νέα που αποκαλύπτουν ότι η Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε να χάνει κιλά με τη βοήθεια ενός ‘θαυματουργού χαπιού’ από τις ΗΠΑ. Η είδηση ξέφυγε από άνθρωπο του στενού κύκλου της, και από τότε έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης στο twitter,, καθώς και στο τύπο και τη τηλεόραση. Εμείς, θελήσαμε να βρούμε την αλήθεια πίσω από τα ‘θαυματουργά χάπια’ που παίρνει και αν πραγματικά είχαν αποτέλεσμα… Ήδη πολλές διάσημες Ελληνίδες, όπως οι: Κατερίνα Καινούργιου, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Στικούδη και Φαίη Σκορδά, έχουν δηλώσει ότι τα χρησιμοποιούν για να χάσουν βάρος και να διατηρούν τα κιλά τους σε χαμηλά νούμερα””.

Η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να κινηθεί νομικά απευθυνόμενη στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπως ανακοίνωσε χθες βράδυ μέσω Facebook.

Τη σκυτάλη των μηνύσεων έλαβε το επόμενο πρωί η Φαίη Σκορδά. “Είναι σοβαρό. Αν κάποιος πάθει κάτι; Είναι πολύ σημαντικό. Χρησιμοποιούν το όνομα σου για πράγματα που ο άλλος επιλέγει να βάλει στο σώμα του”, ανέφερε σοκαρισμένη η παρουσιάστρια στον αέρα του Πρωινού ΑΝΤ1. Λίγο αργότερα η Φαίη Σκορδά απάντησε στη συμβουλή του συζύγου της Γιώργου Λιάγκα, να απευθυνθεί στον δικηγόρο τους: “Φυσικά και θα το κάνω. Θα κινηθώ κι εγώ νομικά”.

Δες το βίντεο με όσα είπε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά για το ζήτημα.

Read More

And More