K. Στικούδη: ”Μπορεί να με έχουν απατήσει και να μην το έμαθα ποτέ”!

Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει στο περιοδικό People για τη σχέση της με το τραγούδι και την εμπειρία της στο Just the two of us: ”Μου αρέσει να δοκιμάζομαι. Εδώ και τρία χρόνια παρουσιάζω το Mega Star οπότε πάλι με τη μουσική ασχολούμαι, άρα η μετάβασή μου στον χώρο του τραγουδιού δεν ήταν δύσκολη. Για το Just the two of us σημασία δεν έχει η νίκη ούτε είναι προσωπικός μου στόχος. Πάντως, θα ήθελα να παραμείνω όσο περισσότερο μπορώ γιατί πιστεύω πως θα περάσουμε καλά και θα έχει πλάκα”.

Τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει στο γυμναστήριο ή με τους φίλους της. Πώς λειτουργεί όμως όταν είναι ερωτευμένη; ”Στην αρχή είμαι συγκρατημένη. Θέλω να τσεκάρω λίγο τον άλλο και να δω αν μπορεί να μου εμπνεύσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αν όλα πάνε καλά τότε αφήνομαι εντελώς. Μπορεί να με έχουν απατήσει και να μην το έμαθα ποτέ. Γενικά, είμαι πολύ τυχερή. Πάντα είμαι με πολύ καλούς ανθρώπους”, δηλώνει η Κατερίνα.

Όσον αφορά το γάμο και την οικογένεια λέει: ”Είμαι μόλις 25 χρονών, δεν το σκέφτομαι αν και η μαμά μου με τσιγκλάει. Δεν είμαι αρνητική, προς το παρόν όμως, προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More