Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.07.2010 | 19:45

Δεχόταν τεράστια πίεση από τον πατέρα του ο 17χρονος που πήγε να αυτοκτονήσει

Δεχόταν τεράστια πίεση από τον πατέρα του ο 17χρονος που πήγε να αυτοκτονήσει
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τέλος στη ζωή του με ένα πιστόλη κρότου αποφάσισε να δώσει ένα 17χρονο αγόρι στη Νέα Σμύρνη, επειδή δεν έγραψε καλά στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο κεφάλι.

Σοκ επικρατεί στη γειτονιά του αγοριού μετά την είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα παιδί χαμηλών τόνων που ζούσε με τον πατέρα του και την αδελφή του, μετά τον χωρισμό των γονιών του.

Κάτοχος καταστήματος που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με το σπίτι του νεαρού λέει πως το παιδί αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή δεν πήγε καλά στις εξετάσεις και δεν θα κατάφερνε να περάσει στη σχολή που ήθελε ο πατέρας του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πατέρας του παιδιού, που είναι χημικός και εργάζεται σε κάποια εταιρεία, πίεζε τον 17χρονο με τα μαθήματα.

Ο νεαρός είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που πήγαινε σπίτι-σχολείο-φροντιστήριο και δεν προκαλούσε ιδιαίτερα. Δεν είχε πολλές παρέες και δεν είχε δώσει ποτέ διακαίωμα στη γειτονιά.

Καθηγητής από το φραντιστήριο που πήγαινε στο παρελθόν το παιδί, κάνει λόγο για έναν πολύ έξυπνο νεαρό με δεξιότητες στο σκάκι. Ο καθηγητής του αναφέρει πως ο πατέρας του, είναι ένας άνθρωπος που είχε αφοσιωθεί στα παιδιά του και τα αγαπούσε πολύ. "Είχε ασχοληθεί πολύ και με τα παιδιά του, μετά τον χωρισμό με την μητέρα τους", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ώρα του περιστατικού, ο πατέρας βρισκόταν στην εργασία του και ο 17χρονός ήταν σπίτι μαζί με την αδελφή του, η οποία προσπάθησε να τον αποτρέψει. Μόλις έκανε την απόπειρα, η αδελφή του σε κατάσταση σοκ κάλεσε βοήθεια φωνάζοντας τους γείτονες.

Ένας κύριος από διπλανή πολυκατοικία πήγε και βοήθησε γιατί άκουσε τον κρότο και την αδελφή του που φώναζε.  Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα, άτομο του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας πήγε στο σπίτι και πήρε την αδελφή του για να πάνε μαζί στο νοσοκομείο.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10