Σύλβια Δεληκούρα: “Έχω χάσει 16 κιλά αλλά θέλω να χάσω κι άλλα”

Ευτυχισμένη δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly η Σύλβια Δεληκούρα. Η όμορφη ηθοποιός έγινε μητέρα πριν από λίγους μήνες και μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Λιόση, ζουν έναν νέο “έρωτα” εκείνον προς τον γιο τους. Παράλληλα η Σύλβια Δεληκούρα έχει επιστρέψει στο θέατρο, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση “Cavewoman” στη σκηνή του Coronet.

Μπορεί να επανήλθε στο θέατρο, όμως ακόμα δεν έχει επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη της. Η ίδια δηλώνει στην συνέντευξή της στην δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου: “Έλεγα που και που Ποπό, είμαι πολύ χοντρή και μου απαντούσε ο Δημήτρης δεν είσαι πολύ χοντρή αγάπη μου, είσαι έγκυος. Το ξέχασα, του έλεγα με χιούμορ! Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά στο θαύμα που συνέβαινε μέσα μου. Τις χαίρομαι τις γυναίκες που δεν παχαίνουν πολύ στην εγκυμοσύνη. Εγώ πήρα πολλά κιλά, δεκαοχτώ. Πάντα ήμουν αδύνατη. Αλλά το εντυπωσιακό ήταν η κοιλιά μου, ήταν τεράστια! Δεν έχω επανέλθει ακόμη. Έχω χάσει 16 κιλά, αλλά επειδή είχα ήδη παχύνει την περίοδο πριν μείνω έγκυος, θέλω να χάσω κι άλλα”.

“Δεν θέλω να παχύνω, πρώτα από όλα για τον εαυτό μου κι έπειτα για τον σύντροφό μου. Πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες. Το ότι κάναμε παιδί δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Όπως και να’ χει όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Σιγά σιγά. Τώρα θηλάζω οπότε δεν μπορώ να κάνω δίαιτα. Με τις παραστάσεις πιστεύω ότι θα τα χάσω” συμπληρώνει η ίδια.

Ο σύντροφός της είναι πολύ υποστηρικτικός. “Κάνει τα πάντα. Καταρχήν δεν μαγειρεύω εγώ, αλλά εκείνος. Και δεν κοιμάται καθόλου γιατί δουλεύει διαρκώς” αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Τι άλλαξε στην ζωή της με τον ερχομό του παιδιού; Η Σύλβια Δεληκούρα απαντά: “Στην αρχή είχα μόνο το σκύλο μου, τώρα έχω και το μωρό μου. Δεν ξεκουράζομαι όσο πριν, γιατί ο ύπνος μου διακόπτεται συχνά. Πάμε και βόλτες τώρα, είναι σχεδόν τεσσάρων μηνών πια. Γενικά, είναι εύκολο παιδάκι και πολύ χαρούμενο. Χαμογελά συνέχεια”.

Ο γάμος αργεί για την Σύλβια Δεληκούρα και τον ιχθυέμπορο σύντροφό της Δημήτρη Λιόση; “Έχουμε σκεφτεί με τον Δημήτρη μαζί με τη βάφτιση να κάνουμε ένα γάμο σαν πάρτι, με λίγους και καλούς φίλους”.

Περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί.

Read More

And More