Ταμίλα Κουλίεβα: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Φουρέιρα έκρυβε την καταγωγή της”

Για την αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Φουρείρα σχετικά με την καταγωγή της, μίλησε μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε με την Μπέσυ Μάλφα στο περιοδικό ΟΚ!

/

“Εμένα σχεδόν με θύμωνει αυτό που άκουσα, γιατί πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται καλά με αυτό που είναι και να νιώθει περήφανος για την καταγωγή του. Κάθε χώρα έχει τη δική της κουλτούρα και κάθε καλλιτέχνης κουβαλάει τον πολιτισμό που έχει βιώσει. Μου φαίνεται αδιανόητο στις μέρες μας να υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται μειονεκτικά επειδή έχουν διαφορετική καταγωγή. Θυμίζω τις περιπτώσεις του Πύρρου Δήμα, που κατάγεται από την Αλβανία και του Καχιασβίλι, που είναι από την Γεωργία, που δόξασαν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, δήλωσε η ηθοποιός.

/

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκρυβε την καταγωγή της. Ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου ρατσιστική. Συμφωνώ ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας μπορεί να γίνει ρατσιστής, αλλά από τη φύση του δεν είναι. Εγώ, πάντως, δεν αντιμετώπισα ρατσισμό γι’ αυτό καταλήγω και στο συμπέρασμα που προανέφερα. Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει: Μήπως στο χώρο σας, όπου υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, είπαν κάποιοι για εσένα ότι ήρθε η Ρωσίδα για να μας πάρει τη δουλειά; Μόνο ως αστείο μπορώ να αντιμετωπίσω αυτή την ερώτηση” συμπλήρωσε η ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More