Τάμτα: “Θα ήθελα να βρεθεί ένας άντρας πιο δυνατός από εμένα”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό People. Η Τάμτα μίλησε για το αν χρειάζεται έναν σύντροφο, ενώ εξομολογείται ότι η σκέψη για ένα δεύτερο παιδί απομακρύνεται απο το μυαλό της.

“Έχω συνηθίσει να είμαι ο άντρας της ζωής μου και με κάνει να νιώθω πιο δυνατή. Μου αρέσει που παλεύω να προσφέρω στην κόρη μου και την οικογένεια μου τα απαραίτητα. Δεν τους έχω στα πούπουλα δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, αλλά το παλεύω και με γεμίζει, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Οι φίλες μου σχολιάζουνπως ίσως να μην αφήνω εγώ τους άνδρες να είναι πιο πάνω από εμένα. Πάντως, θα ήθελα να βρεθεί ένας άντρας πιο δυνατός από εμένα. Ομολογώ πως στην πρώτη επαφή προσπαθώ να είμαι ήπια και cool, να μην τους φοβίζω, γιατί οι δυναμικές γυναίκες φοβίζουν τους άντρες άθελα τους”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

Η σκέψη για ένα δεύτερο παιδι “όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Φίλες μου, με τις οποίες είμαστε κοντά ηλικιακά, μου εκφράζουν συχνά την επιθυμία να γίνουν μητέρες, όμως εγώ δεν έχω τέτοια αγωνία, έχω ήδη ένα παιδί. Δεν απορρίπτω τίποτα, απλά είναι δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση” εξομολογείται.

Αναφορικά με τον πρώην σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο που πρόσφατα έγινε πατέρας του πρώτου του παιδιού από τη Θεοφανία Παπαθωμά η Τάμτα δηλώνει: “Η κόρη του γεννήθηκε την ημέρα των γενεθλίων μου! Χάρηκα πολύ που έγινε μπαμπάς. Με τον Γρηγόρη είχαμε πολύ καλή σχέση και με στήριξε σε πολλά πράγματα, οπότε είναι αδιανόητο να μου προκαλέσει το οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα ένας άνθρωπος που λάτρεψα. Χαίρομαι που η ζωή του κυλάει τόσο όμορφα. Ο Γρηγόρης είναι ευτυχισμένος και τους εύχομαι τα καλύτερα”.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More