Η Τάμτα ανοίγει την καρδιά της στην Τατιάνα!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την εγκυμοσύνη που είχε σε μικρή ηλικία, το γάμο, το χωρισμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, έδωσε η Τάμτα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις”.
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έμεινε έγκυος στα 14 χρόνια της και κλήθηκε να μεγαλώσει μόνη της την μονάκριβη κορούλα της, μετά το χωρισμό της. Η Τάμτα, όπως εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου, κλέφτηκε με τον αγαπημένο της, σε ηλικία μόλις 14 χρόνων. Εκείνος ήταν 16 χρόνων και πήραν την απόφαση να κλεφτούν και να φύγουν από το σπίτι. Ένα μήνα μετά το γάμο τους, η Τάμτα έμεινε έγκυος και γέννησε την κορούλα της. “Παντρεύτηκα και ένα μήνα μετά έμεινα έγκυος στην κόρη μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Τάμτα έμεινε παντρεμένη για έξι χρόνια και μετά από ένα ταξίδι που έκανε με την κόρη της στην Ελλάδα για να δει την μητέρα της αποφάσισε να χωρίσει. “Έμεινα παντρευμένη για έξι χρόνια και είχα αφήσει το τραγούδι όλον αυτόν το χρόνο. Δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω καριέρα στο τραγούδι”, αναφέρει.

Για τα παιδικά της χρόνια, η ίδια υπογραμμίζει πως έχει κρατήσει μόνο τις καλές στιγμές. “Είχα όμορφα παιδικά χρόνια, χάρη στην μαμά μου. Η μαμά μου με προστάτευε σε κάθε μου βήμα”, σημειώνει και προσθέτει ότι θυμάται τις έντονες στιγμές που έζησε στο παρελθόν “Πέρασαν μπροστά στα μάτια μας δυο πόλεμοι. Θυμάμαι τα τανκς να περνάνε έξω από το σπίτι μας”. Ωστόσο, η ίδια είχα ασχοληθεί από μικρή με το τραγούδι. Ήταν σε παιδικό συγκρότημα και μετά σε μουσικό θέατρο και είχε κάνει ταξίδια στις γύρω χώρες. “Η τέχνη για ‘μένα ήταν ένα καταφύγιο”, υπογραμμίζει.

Ωστόσο, μετά το χωρισμό της, η νεαρή τραγουδίστρια ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε με την μητέρα της, η οποία την συντηρούσε στην αρχή. Μπορεί η μητέρα της να μην την άφηνε αρχικά να δουλέψει, ωστόσο, η ίδια ένιωσε την ανάγκη να το κάνει.Η πρώτη της δουλειά ήταν να κάνει την νταντά. “Η πρώτη μου δουλειά πριν μπω στο παιχνίδι, ήταν να φυλάω ένα παιδάκι σε μια οικογένεια. Για λίγο ήμουν νταντά για να βγάλω κάποια από τα έξοδά μου.”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτό που της έλειψε κυρίως όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν οι φίλοι της. “Στην Ελλάδα μου έλειψαν οι φίλοι μου”, λέει και συμπληρώνει πως όσο καιρό είναι εδώ δεν έχει αντιμετωπίσει ρατσιστική συμπεριφορά. “Πίσω από την πλάτη μου ίσως να πουν κάποια πράγματα και να σχολιάσουν. Αλλά μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι που να με φέρει σε δύσκολη θέση και ευχαριστώ τον κόσμο γι’ αυτό”, λέει η Τάμτα.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο και το χωρισμό τους, η γνωστή τραγουδίστρια λέει πως παραμένουν φίλοι. “Με τον Γρηγόρη χωρίσαμε αλλά είμαστε φίλοι. Ο Γρηγόρης θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου.“, εξομολογείται.

Δες το βίντεο:

Read More

And More