Τάνια Τσανακλίδου: Με διαφορετικό look σε σπάνια δημόσια εμφάνιση! Φωτογραφίες

Τις κόκκινες πυκνές μπούκλες που ήταν το “σήμα κατατεθέν” του look της, αποχωρίστηκε η Τάνια Τσανακλίδου για ένα πολύ πιο κοντό κούρεμα κι ένα ανανεωμένο look. Η πασίγνωστη ερμηνεύτρια που είναι γνωστή για τη θεατρικότητα με την οποία “ντύνει” κάθε φορά τα κομμάτια που τραγουδά χαρίζοντας στο κοινό συγκινητικές και δυναμικές ερμηνείες, ετοιμάζεται να ανέβει στην σκηνή του κήπου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.


Με την Μόνικα που επίσης θα δώσει την δική της συναυλία στον κήπο του Μεγάρου.

Με αυτή την αφορμή και με εντελώς διαφορετική εμφάνιση βρέθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση των καλοκαιρινών συναυλιών που θα δοθούν στον ατμοσφαιρικό κήπο του. Η Τάνια Τσανακλίδου μαζί με την Ρίτα Αντωνοπούλου και την Ελένη Τσαλιγόπουλου θα ανέβουν στην σκηνή μαζί με τον Γιώργο Ανδρέου στο πιάνο, στις 23 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.


Με τον Γιώργο Ανδρέου και την πρώην σύζυγό του Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους οποίους θα μοιραστεί την σκηνή του κήπου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον Σεπτέμβριο.

Οι τρεις τραγουδίστριες θα παρουσιάσουν την μουσική παράσταση “Τρεις γυναίκες κι ένα πιάνο”, ερμηνεύοντας επιλογές από το προσωπικό ρεπερτόριό τους, τραγούδια λαϊκά και «έντεχνα», παλιά και καινούργια, αλλά και δημιουργίες Ελλήνων συνθετών.

Η Τάνια Τσανακλίδου συμπλήρωσε τον περασμένο Απρίλιο τα 63 της χρόνια. Η ίδια ανέφερε την επομένη των γενεθλίων της μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: “Χθες το βράδυ σκέφτηκα ό,τι, για κάποιον που μεγάλωσε για τα καλά, όπως εγώ, είναι μια πολύ όμορφη μέρα για να νοιώσεις ευγνωμοσυνη για έναν ακόμα κερδισμένο χρόνο. Γιατί είμαστε ακόμα μαζί, γιατί αλλάζουμε, γιατί ανασαίνουμε, γιατί δακρύζουμε ολοένα και πιο εύκολα, γιατί δεν φοβόμαστε να παραμείνουμε σιωπηλοί όταν έτσι νοιώθουμε. Νοιώθω ευγνωμοσύνη που με θυμάστε και μου ευχόσαστε. Ήταν όμορφη αυτή η ημέρα. Και του χρόνου, βρε παιδιά!”.

Read More

And More