Τατιάνα Μπλάτνικ: Γιόρτασε το καθολικό Πάσχα με την γοητευτική μητέρα της στην Ισπανία!

Στην Ισπανία ταξίδεψε η Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με την μητέρα της Marie Blanche. Η σύζυγος του Νικόλαου μπορεί να πήρε το χρίσμα της ορθόδοξης εκκλησίας το καλοκαίρι του 2010 λίγους μήνες αφού είπε το “I do” στον Νικόλαο αποδεχόμενη την πρόταση γάμου του, αλλά το καθολικό Πάσχα αποτελεί ακόμα για εκείνη την κατάλληλη αφορμή για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με πρόσωπα της οικογένειάς της.

Αυτή τη φορά βρέθηκε μαζί με την πολυαγαπημένη μητέρα της στην πόλη Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας. Η τολμηρή μητέρα της Τατιάνας Μπλάτινκ μάλιστα έκανε εκεί και τις πρώτες βουτιές της με την κόρη της να την απαθανατίζει και να μοιράζεται την φωτογραφία της μέσω Instagram.

“Η ιαματική και εξαγνιστική δύναμη του νερού. Κυριακή του καθολικού Πάσχα με την φανταστική μητέρα μου! Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πάλι πίσω!” έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ που είναι πολύ δεμένη με την Γερμανικής καταγωγής μητέρα της. Άλλωστε η σύζυγος του Νικόλαου είχε χάσει τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών οπότε εκείνη και ο αδερφός της μεγάλωσαν μόνο με την μητέρα τους στο πλευρό τους.

Η όμορφη Τατιάνα Μπλάτνικ χρησιμοποιεί σε κάθε ευκαιρία τα social media για να εκφράσει την αγάπη της στην μητέρα της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της όπως οι παρακάτω.

Read More

And More