Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος: Ταξίδεψαν στην Κολομβία!

Χωρίς σταματημό ταξιδεύει η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η σύζυγος του Νικόλαου αφού πέρασε το καθολικό Πάσχα στην Ισπανία με τη μητέρα της, επέστρεψε στην συνέχεια στην Ελλάδα όπου γιόρτασε οικογενειακά το Ορθόδοξο Πάσχα. Η παραμονή της ωστόσο στην “βάση” της – με τον Νικόλαο κατοικούν πια μόνιμα στην Ελλάδα- ήταν σύντομη.

Ο επόμενος προορισμός της ήταν η Μπογκοτά της Κολομβίας, όπου την συνόδευσε μάλιστα και ο σύζυγός της Νικόλαος. Εκεί το ζευγάρι συνάντησε μία γυναίκα που η Τατιάνα Μπλάτνικ θεωρεί πηγή έμπνευσης για την ίδια. Μάλιστα η σύζυγος του Νικόλαου βρήκε την ευκαιρία να μας συστήσει την φίλη της Catalina Escobar μέσα από μία φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media.


H Catalina Escobar έχει ιδρύσει στην Κολομβία το ίδρυμα Juan Felipe Gomez Escobar, που είναι αφιερωμένο στην προσπάθεια της να δώσει στις έφηβες μητέρες της χώρας την ευκαιρία να αλλάξουν την ζωή τους και να προσφέρουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την δράση διαφόρων οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Μπογκοτά προσπαθώντας να δώσουν στους πολίτες ευκαιρίες μόρφωσης, απασχόλησης και εφόδια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ένας από αυτούς τους οργανισμούς είναι τα σχολεία Knightsbridge Schools International, που η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος επισκέφθηκαν κατά την παραμονή τους στην πρωτεύουσα της Κολομβίας.

Read More

And More