Τένια Μακρή: Φωτογραφίζεται με την κόρη της και μιλά για την μάχη της με τον καρκίνο

Με την κόρη της Βιργινία, που ακολουθεί τα βήματα της καθώς είναι κι εκείνη ψυχολόγος, φωτογραφήθηκε η Τένια Μακρή για το περιοδικό People. Η γνωστή ψυχολόγος μίλησε για την περιπέτεια της με τον καρκίνο και πόσο την άλλαξε αυτό σε σχέση με τις τηλεοπτικές της φιλοδοξίες.

Θα έκανε σήμερα εκπομπή; “Αν είχα μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα το σκεφτόμουν. Μετά το Alter μου έγιναν κάποιες προτάσεις αλλά ήθελα να βρω χρόνο για εμένα πια”, λέει αναφερόμενη στην εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο. “Όλο αυτό κράτησε περίπου εννέα μήνες. Ο καρκίνος είναι μία μοναχική ασθένεια. Την περνάς μόνος σου, γιατί είναι πολύ μεγάλες οι αλλαγές που συμβαίνουν στον ίδιο σου τον εαυτό. Άρα την εποχή που διαγνώστηκα με καρκίνο και στη συνέχεια όταν ήμουν στην διαδικασία της θεραπείας, οι συμπαραστάτες μου ήταν η κόρη μου, ο αδελφός μου και η νύφη μου. Δεν γνώριζε άλλωστε, κάποιος άλλος τίποτα”, περιγράφει.

“Θορυβήθηκα. Αλλά σκέφτηκα προχωράμε και βλέπουμε” λέει η κόρη της Βιργινία για το αν φοβήθηκε όταν η μητέρα της νόσησε. Η Τένια Μακρή δηλώνει πως δεν φοβήθηκε: “Όύτε τον θάνατο ούτε τη διαδικασία της θεραπείας γιατί πίστεψα ότι αυτή ήταν για το καλό μου. Εκείνο που πάντα με φόβιζε και με φοβίζει, ήταν και είναι μήπως χάσω τα λογικά μου. Όσο μεγαλώνω μάλιστα και ο σκληρός δίσκος του μυαλού μου γεμίζει περισσότερο και ξεχνάω κάποια πράγματα, λέω πως πιθανότατα μελλοντικά, θα είμαι μια ανακοίνωση του silver alert και γελάω πολύ με αυτό”.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More