“Άγρια” επίθεση του Θανάση Χειμωνά στον Αύγουστο Κορτώ! “Άναψε” μάχη στο Facebook μεταξύ συγγραφέων!

Ένα unfriend στάθηκε η αφορμή για να φουντώσει η “Facebookική σφαγή” όπως προετοίμασε τους διαδικτυακούς του φίλους ο Θανάσης Χειμωνάς για όσα θα ακολουθούσαν. Ο γνωστός συγγραφέας διαπίστωσε ότι ο Αύγουστος Κορτώ τον είχε διαγράψει από την λίστα των φίλων του στο Facebook κι ένιωσε “ελεύθερος” να μιλήσει για τον συνάδελφό του χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.


Μία ώρα μετά από την παραπάνω ανάρτηση ήρθε και η “σκληρή” του ανάρτηση για τον συνάδελφό του, συγγραφέα, Αύγουστο Κορτώ.

“Είναι αρχή μου να μη γράφω ποτέ τίποτα εναντιον κάποιου που είναι φίλος μου στο Facebook. Ακόμα περισσότερο όταν τον άνθρωπο αυτό τον ξέρω στην προσωπική μου ζωή. Σήμερα όμως είναι η ευλογημένη μέρα, που με διέγραψε ο γίγαντας Αύγουστος Κορτώ”, ξεκινούσε η ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά.

Ο ίδιος συνέχισε στο ίδιο οργισμένο ύφος την ανάρτησή του μην αποφεύγοντας ούτε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και για το αναγνωστικό κοινό του Αύγουστου Κορτώ. “Πόσο θλιβερή ειναι η εικόνα ενός, κάποτε ταλαντούχου και αντισυμβατικού, ανθρώπου που ξεπούλησε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να αποθεώνεται απο την κάθε α@@@@@η νοικοκυρά. Ενός ανθρώπου που έκανε show το προσωπικό του δράμα για να παίρνει like απο τις θείτσες και τους φλώρους και να πουλάει βιβλία. Ενός ανθρώπου που την στιγμή που ο κόσμος καίγεται κι εμείς βουτάμε στα σ@@@α παίρνοντας θέση (γιατι οφείλουμε να πάρουμε θέση!) αυτός μας γράφει ποσο κ@@@@@@ι με την Νουτέλα” έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Αύγουστου Κορτώ ήρθε σε πιο χαμηλούς τόνους στην δική του προσωπική σελίδα στο Facebook.

Ο πρόσφατα βραβευμένος συγγραφέας, έγραψε μεταξύ άλλων: “Δεν φανταζόμουν ότι ένα unfriend (στο οποίο προχώρησα γιατί μίλησε πολύ άσχημα για λατρεμένο φίλο, προσθέτοντας ότι τον λυπάμαι – και το εννοώ – διότι οι επιθέσεις στις οποίες αναλώνεται τον φθείρουν αναίτια, και τον τοποθετούν στο στόχαστρο της δημοσιότητας μ’ ένα τρόπο που αδικεί και τον ίδιο και τα βιβλία του) θα προκαλούσε τέτοιο ξέσπασμα εκ μέρους του”. Ο Αύγουστος Κορτώ θέλησε να βάλει με αυτόν τον τρόπο “φρένο” στην κόντρα τους, ωστόσο κάτω από τις αναρτήσεις και των δύο ο “πόλεμος” συνεχίστηκε μεταξύ των fan τους.

Read More

And More