Θάνος Καλλίρης: Ο γιος του, Τίτος, μεγάλωσε και συνόδευσε τον πατέρα του σε καλοκαιρινό πάρτι!

Μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο έκανε χθες το βράδυ στη Βάρκιζα ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο καλοκαιρινό πάρτι του περιοδικού ΟΚ! στη Βάρκιζα. Το πάρτι όμως, πήρε διαφορετικό χρώμα για τον Θάνο Καλλίρη καθώς εκεί τον συνόδευσε ο έφηβος γιος του.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ.

Ο 16χρονος Τίτος – πήρε το όνομά του από τον σπουδαίο κιθαρίστα παππού του, Τίτο (Χρήστο) Καλλίρη που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2013- και όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον μπαμπά του. Ο Θάνος Καλλίρης, περήφανος για τον γιο του, μοιράστηκε μια φωτογραφία τους μέσω Facebook. Τα χαμόγελα μπαμπά και γιου μαρτυρούν ότι οι δυο τους κάνουν την καλύτερη παρέα.

Με το γιο μου στο παρτυ του OK! Magazine Greece

Posted by Thanos Kalliris on Monday, June 22, 2015

Ο τραγουδιστής από τον γάμο του με την μητέρα του Τίτου έχει αποκτήσει και μία μικρότερη κόρη τη Δέσποινα (Δες εδώ 9 ακόμα πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή). Αν και μα την μητέρα των παιδιών αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή ο Θάνος Καλλίρης διατηρεί μια τρυφερή και στενή σχέση με τα δύο του παιδιά καθώς ο ερχομός τους στον κόσμο άλλξε την ζωή και τις προτεραιότητές του για πάντα.

Read More

And More