Τα θέατρα της Αθήνας έκοψαν βασιλόπιτα κι αυτοί ήταν οι τυχεροί! Φωτογραφίες

Η πρώτη ημέρα του χρόνου βρήκε πολλούς Έλληνες ηθοποιούς στα θέατρα, όχι για να παίξουν σε κάποια παράσταση, ούτε και για να παρακολουθήσουν τους συναδέλφους τους. Όπως συνηθίζεται αυτήν την γιορτινή ημέρα οι θίασοι έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους και το φλουρί έπεσε στα χέρια των πιο τυχερών.

Στο θέατρο Κάτιας Δανδουλάκη ο πολυπληθής θίασος συγκεντρώθηκε πάνω στη σκηνή γύρω από την πρωταγωνίστρια της παράστασης “Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε” που έκοψε την βασιλόπιτα.


Η Κάτια Δανδουλάκη


Το φλουρί κέρδισε ο Παντελής Καναράκης.

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν εκείνος που έκοψε την πίτα του θεάτρου Βρετάνια, όπου παρουσιάζεται η παράσταση “Ένας ήρωας με παντόφλες”.


Ο Γιάννης Μπέζος με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Η Αγγελινή Δαλιάνη ήταν η τυχερή ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της παράστασης “Ποντικοπαγίδα” που παρουσιάζεται στο θέατρο Βεάκη. Έκπληκτη ανακάλυψε το φλουρί μέσα στο δικό της κομμάτι της βασιλόπιτας!


Η Νινέτα Λεμπέση, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Κάτια Νικολαΐδου.

Στο θέατρο Ζίνα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έκοψε την πίτα και άνοιξε την καθιερωμένη σαμπάνια, κερνώντας τους “Τενόρους” του!


Ο Μάρκος Τάγαρης που κέρδισε το φλουρί ανάμεσα στον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Όλοι μαζί οι τέσσερις πρωταγωνιστές της παράστασης “Ο Πουπουλένιος” έκοψαν την πίτα του θεάτρου Αθηνών. Ανάμεσα στους Γιώργο Πυρπασόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Νίκο Κουρή και Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, η τύχη χαμογέλσαε στον δεύτερο.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν και οι συντελεστές της παράστασης “Πριν το χάραμα” των Θανάση Παπαθανασιου και Μιχάλη Ρέπα, στο θέατρο Βέμπο. Το φλουρί ανακάλυψε ο Γεράσιμος Κυριάκος.


Η Μπέτυ Μαγγίρα ψάχνοντας το φλουρί.


Ο Γεράσιμος Κυριάκος, που κέρδισε το φλουρί μαζί με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Μιχάλη Ρέππα.

Read More

And More