Θεοχάρης Ιωαννίδης: Δες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του!

Με νυφικό της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, περίμενε στην εκκλησία η Αναστασία Δρακά τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Όχι, η χορογράφος του Dancing With The Stars, δεν παντρεύτηκε στην πραγματικότητα τον παρτενέρ της στο show αλλά ντύθηκε νυφούλα για χάρη του, για τις ανάγκες της καθημερινής σειράς του ANT1 Μπρούσκο.


Η Αναστασία Δρακά είχε εμφανιστεί σε δύο επεισόδια της σειράς, όπου υποδύθηκε την Άννα. Η Βάνα Δημητρίου, η σεναριογράφος της σειράς, αποφάσισε ο ρόλος της να μεγαλώσει και μάλιστα η Άννα να… αποκατάσταθεί από τον Πάτροκλο, που υποδύεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ντυμένος με παραδοσιακό κριτικό παντελόνι και μπότες ο Θεοχάρης Ιωάννίδης βρέθηκε δίπλα στην εντυπωσιακή Αναστασία Δρακά και πραγματοποίησαν το γύρισμα της “γαμήλιας τελετής” τους. Μάλιστα ο ηθοποιός μοιράστηκε κι εκείνος δύο στιγμιότυπα από την “ημέρα του γάμου του” όπως έγραψε μέσω Instagram,


Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού show χορού του ANT1 είχαν κυκλοφορήσει φήμες που έκαναν λογο για έναν δυνατό έρωτα ανάμεσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την χορογράφο. Ωστόσο ο ηθοποιός είχε αποφύγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις φήμες, λέγοντας ότι μπορεί να είναι διαφημιστικό κόλπο εκ μέρους της ή και όχι.

Read More

And More