Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Με τον μεγάλο τους γιο στην συναυλία του Robbie Williams!

Είναι σίγουρα μία από τις πιο ροκ οικογένειες της showbiz. Και σίγουρα η “τρέλλα” του Θοδωρή Μαραντίνη με τον Robbie Williams (δες εδώ περισσότερα για την συνάντησή του με τα μέλη της μπάντας του εκκεντρικού τραγουδιστή) δεν θα άφηνε ανεπηρέαστο κανένα μέλος της.

Γι’ αυτό και ο frontman των Onirama και η σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο την παρθενική εμφάνισή του γνωστού τραγουδιστή στην Αθήνα. Το ζευγάρι όμως δεν βρέθηκε μόνο του στην μεγάλη συναυλία του Robbie Williams. Εκεί τους συνόδευσε ο μεγάλος τους γιος. Ο Φίλιππος Ραφαήλ είναι και εκείνος fan του τραγουδιστή και μάλιστα βάφτηκε όπως ο Robbie Williams στην αφίσα της tour του για το 2015.

Όσο για το ποιος τον βοήθησε να πετύχει το αποτέλεσμα δες την φωτογραφία που δημοσίευσε το απόγευμα ο μπαμπάς του και μάλλον θα καταλάβεις.

Rob tonight.. your @ss is mine…welcome to Greece!!!!#robbiewilliams#terravibe#tickethour#rockwave#letmeentertainyou#motherfucker#live #yolo#mentor#fan#aploskathimerinos#

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις

Ο Φίλιππος Ραφήλ έκλεψε την παράσταση μαζί με τους ενθουσιασμένους γονείς του στην Μαλακάσα. Και η παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει αυτό που σου γράψαμε στην αρχή. Αυτή η οικογένεια είναι όντως ροκ!

Read More

And More