Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.06.2010 | 16:13

Η επιστροφή της Θρασκιά στη μικρή οθόνη! Τι είπε στο ΤLIFE!

Η επιστροφή της Θρασκιά στη μικρή οθόνη! Τι είπε στο ΤLIFE!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου η επιστροφή της Ράνιας Θρασκιά στην TV. Η δημοσιογράφος εδώ και καιρό είχε συζητήσεις με αρκετά κανάλια. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το TL!FE, πριν λίγες μέρες η Ράνια είχε πολύωρο ραντεβού με την διοίκηση του ΑΝΤ1.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, και κατά πάσα πιθανότητα η Ράνια δεν θα έχει χρόνο φέτος για καλοκαιρινές διακοπές, αφού ο σταθμός του Αμαρουσίου, θέλει να την εντάξει αμέσως στο δυναμικό του. Η καθημερινή πρωινή εκπομπή που της προτάθηκε να παρουσιάσει θα έχει χαρακτήρα infotainment. Απ' όσο φάνηκε η συνταγή των Καραμέρου - Χαριτάτου πέτυχε και έτσι ο σταθμός δεν έχει λόγο να ''ρισκάρει" σε κάτι διαφορετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα έχει τετράωρη διάρκεια (πιθανότητα 8-12), ενώ αρχικά υπήρξε η ιδέα να υπάρχει και συμπαρουσιαστής. Τελικά,  αποφασίστηκε ότι η Ράνια θα πλαισιώνεται από αρκετούς συνεργάτες.   

Όλα δείχνουν και... κάποιοι "μαρτυρούν", ότι η διοίκηση του σταθμού πιστεύει πολύ σε εκείνη και γι αυτό το λόγο οι διαπραγματεύσεις τους αφορούν μόνιμη συνεργασία. Προς το παρόν, θα αναλάβει το κενό της πρωινής καλοκαιρινής ζώνης και από χειμώνα...βλέπουμε! 

Το TL!FE επικοινώνησε με τη Ράνια Θρασκιά, η οποία αρκέστηκε να μας πει:  "Ακόμη δεν έχω υπογράψει κάπου. Αν δεν υπογράψει κανείς, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λέξη συμφωνία".    

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:13

Top 10