Τόνια Σωτηροπούλου: Συνεχίζει το ταξίδι της στο Λονδίνο με τον Αλέξη Γεωργούλη!

Στη βρετανική πρωτεύουσα, την αφετηρία για την πορεία της στην υποκριτική, βρίσκεται όπως σου έχουμε πει η Τόνια Σωτηροπούλου. Η όμορφη ηθοποιός είχε σπουδάσει την δραματική τέχνη στο Λονδίνο κι έτσι κάθε φορά που επιστρέφει σε αυτό νιώθει σαν να βρίσκεται σπίτι της. Μαζί της στο ταξίδι της είναι και ο Αλέξης Γεωργούλης, με τον οποίο ηθοποιός είναι αχώριστη το τελευταίο διάστημα.

Η ηθοποιός απαθανάτισε τον Αλέξη Γεωργούλη και δύο καλούς της φίλους κατά τη διάρκεια βόλτας τους στη Βρετανική εξοχή. Η ίδια δημοσίευσε την φωτογραφία σχολιάζοντας: “Οι αγαπημένοι μου στο δάσος”.


Οι δύο ηθοποιοί περνού όμορφα με τους φίλους της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Λονδίνο. Οι Λονδρέζοι φίλοι της βέβαια δεν είναι μόνο δίποδοι! Η ηθοποιός συνάντησε πρόσφατα ένα σκυλάκι, στο οποίο δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την Coco – όπως αποκαλούν το σκυλάκι οι ιδιοκτήτες της και φίλοι της ηθοποιού- να την κοιτάζει ενώ τον κρατά στην αγκαλιά της.


“Θέλω να σε αγκαλιάσω και να σε σφίξω και να σε αγαπήσω! Κι η Coco μου λέει φύγε, είσαι stalker” έγραψε με το γνωστό χιούμορ της η Τόνια Σωτηροπούλου, σχολιάζοντας το έντονο βλέμμα του σκύλου στο παραπάνω στιγμιότυπο.

Read More

And More