Τόνια Σωτηροπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με καλούς φίλους στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Τα γενέθλια της γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης η Τόνια Σωτηροπούλου. Η όμορφη ηθοποιός έκλεισε τα 28 της χρόνια και θέλησε να το γιορτάσει έχοντας στο πλευρό της καλούς φίλους. Η ηθοποιός με total black outfit και ανεβασμένη διάθεση έφτασε σε γνωστό bar στο κέντρο της πόλης.

Εκεί την περίμεναν οι φίλοι της, ανάμεσα στους οποίους και ο γυμναστής της Βαγγέλης που άλλωστε νωρίτερα την ίδια ημέρα της είχε προσφέρει και το πρώτο δώρο των γενεθλίων της. Ο χώρος είχε στολιστεί με μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς από τους καλούς της φίλους που της εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους.

Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή της ηθοποιού. Η ίδια μάλιστα ξεκίνησε την ημέρα των γενεθλίων της με ένα συγκινητικό μήνυμα που απευθυνόταν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που την έχουν τιμήσει με την φιλία τους.

“Πάλι μεγάλωσα! Happy birthday to me. Εδώ σ’ ένα αεροδρόμιο αλλάζω τα έν ζωή έτη μου από 27 σε 28, με άγνωστους ανθρώπους γύρω μου, ο καθένας με τη δική του ζωη, απολογισμός… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που με στήριξαν, με σήκωσαν στα πόδια μου , γέλασαν και έκλαψαν μαΖι μου, που τρελάθηκαν και τρέλαναν κι εμένα, μα ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όσους, ελάχιστοι ευτυχώς, άνοιξαν πληγές και μ’ έκαναν να καταλάβω πως αυτό που έχει σημασία ειναι ν’ αγαπάς, να συγχωρείς και να πιστεύεις, πως όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, κι εσύ, και ο κόσμος”, έγραψε μέσω Instagram.

Read More

And More