Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για τις ανασφάλειές της, τα σχέδια της για οικογένεια και την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη!

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Το κορίτσι που γνωρίσαμε δίπλα στον θρυλικό James Bond, μεγαλώνει, εξελίσσεται και μιλάει για όλα σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα.

Η 27χρονη ηθοποιός έχει ανασφάλειες παρά την εκρηκτική της εμφάνιση. Η ίδια παραδέχεται πως:”Έχω τις ανασφάλειες που έχει κάθε άνθρωπος. Κάθε μέρα όταν ξυπνάς δεν λες είμαι πάρα πολύ όμορφη! Κάποιες μέρες μου αρέσω κάποιες όχι!”

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή της; Η ηθοποιός απαντά: “Είναι κομβικό σημείο. Μπορείς να είσαι ερωτευμένος ταυτόχρονα με πάρα πολλά πράγματα και με πολλούς ανθρώπους. Όχι, βέβαια, με την έννοια είμαι ερωτευμένη με τρεις και έχω σχέση”.

Την ώρα του χωρισμού η Τόνια Σωτηροπούλου παραδέχεται ότι αντιδρά: “Άσχημα, αλλά την υστερία μου τη ζω κατά καιρούς”.

Όσο για τα σχέδια να αποκτήσει κάποια στιγμή ένα παιδί η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει “Μόνο εκτός γάμου. Δεν μου αρέσει το νυφικό και όταν τυγχαίνει να βάλω κάποιο για φωτογραφίσεις με πιάνει ένας κόμπος, σαν να είμαι άντρας! Δεν ξέρω γιατί με αγχώνει. Δεν με έχω φανταστεί νυφούλα!”.

Φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη. Παρόλο που αρνείται να απαντήσει στο αν οι δυο τους είναι ζευγάρι λέγοντας: “Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό”, η Τόνια Σωτηροπούλου παραδέχεται: “Είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, που θαυμάζω επαγγελματικά, που με μαθαίνει πάρα πολλά πράγματα και είναι πολύ κοντινός μου”.

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More