Ece Vahapoglu: Στην Αθήνα η κορυφαία Τουρκάλα παρουσιάστρια! Δες τι την εντυπωσίασε

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης η κορυφαία Τουρκάλα παρουσιάστρια Ece Vahapoglu. Η πανέμορφη Ece ανυπομονούσε να βρεθεί στη χώρα μας για να πάρει μέρος στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Δες εδώ ποια είναι η Τουρκάλα παρουσιάστρια

Τα βλέμματα της παγκόσμιας αθλητικής, και όχι μόνο κοινότητας, θα είναι στραμμένα λοιπόν στην Αθήνα για έναν λόγο παραπάνω! Λίγο πριν όμως βρεθεί ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς η Ece φρόντισε να απολαύσει την παραμονή της στη χώρα μας και να μοιραστεί τις εντυπώσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ήταν η επιβλητική θέα της Ακρόπολης από το κεντρικό ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει.


Την επόμενη μέρα το πρωί βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι Έψιλον και την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη “Με το καλημέρα”. Η παρουσιάστρια φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες από τα παρασκήνια!


Στη συνέχεια απόλαυσε το φαγητό της σε εστιατόριο στην Πλάκα. Από το γεύμα της δεν έλειψε και η χωριάτικη σαλάτα!


Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στο Κλειστο Γηπεδο Tae Kwon Do για να μπει περισσότερο στο κλίμα της αθλητικής διοργάνωσης στην οποία θα πάρει μέρος.


Απέκτησε μάλιστα και το νούμερο με το οποίο θα τρέξει!

Read More

And More