Τραγικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της 43χρονης ηθοποιού που βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες ημέρες

Από star του Hollywood την δεκαετία του ’80 η Amanda Peterson κατέληξε σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών. Την περασμένη Κυριακή η άλλοτε λαμπερή πρωταγωνίστρια της ταινίας “Can’t bye me love” με συμπρωταγωνιστή τον Patrick Dempsey, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Κολοράντο. Και οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της εν αναμονή των τοξικολογικών και ιατροδικαστικών εξετάσεων που θα καθορίσουν την αιτία του θανάτου της είναι συγκλονιστικές.

Η Amanda Peterson είχε συλληφθεί όπως αποκαλύπει δημοσίευμα της Daily Mail, 4 φορές με πιο πρόσφατη το 2012 για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Οι φωτογραφίες από καθεμία απο τις συλλήψεις της “μαρτυρούν” την “πτώση” του αστεριού της από την μεγάλη οθόνη στο περιθώριο της ζωής.


Η πρώτη της σύλληψη έγινε το 2000 και η δεύτερη το 2003.


Όταν την συνέλαβαν το 2005 έμεινε 3 μήνες στη φυλακή. Το 2012 στην τελευταία της σύλληψη, το πρόσωπό της δεν θύμιζε πια σε τίποτα την πρωταγωνίστρια των 80’s.

Η μητέρα της, Sylvia Peterson μίλησε στο Entertainment Tonight για τη μάχη της κόρης της με τα ναρκωτικά αλλά ξεκαθάρισε ότι εκείνες οι μέρες είχαν μείνει οριστικά πίσω. “Σε καμία περίπτωση δεν κρύβονται τα ναρκωτικά πίσω από τον θάνατό της” δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ προσπαθώντας να δικαιολογήσει με κάποιον τρόπο την τραγική αυτή κατάληξη της κόρης της, σημείωσε πως η κόρη της έπασχε από κατάθλιψη και υπνική άπνοια.

Η μητέρα της είπε επίσης στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού People ότι η κόρη της ήταν πολύ καλά στην τελευταία τους επικοινωνία. “Είχε πέσει στο κρεβάτι της μετά από μια όμορφη ημέρα και μιλούσαμε για το τι θα μαγειρέψουμε την επομένη. Τίποτα δεν με προετοίμασε για αυτό που θα ακολουθούσε”, είπε χαρακτηριστικά. Η κόρη της δεν έδωσε σημεία ζωής για τις επόμενες δύο ημέρες και τελικά αφού εκείνη και ο πατέρας της ανησύχησαν πολύ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της.


Με τον Patrick Dempsey την εποχή που ακόμα το όνομα της μεσουρανούσε στις εφηβικές ταινίες του Hollywood.

Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα αφού οι εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Amanda Peterson είχε μια 8χρονη κόρη, την Stella που ζει μαζί με τον πατέρα της.

Read More

And More