Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές και μετά έκανε piercing σε όλο το πρόσωπο!

Ο Pete Burns υποβλήθηκε το διάστημα 2000 – 2004 σε αισθητικές επέμβασεις προκειμένου να διορθώσει κάποιες ατέλειες και να βάλει σιλικόνη στα χείλη του. Το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο. Το πρόσωπό του καταστράφηκε και κατέθεσε αγωγή εναντίον του πρώην πλαστικού χειρουργού του Dr Maurizio Viel. Μία αγωγή από την οποία ναι μεν κέρδισε 450.000 λίρες αλλά δεν μπορεί να επαναφέρει το πρόσωπό του στην αρχική του κατάσταση.

”Όταν κοιταζόμουν στον καθρέφτη ένιωθα πως είχαν καταστραφεί όλα αυτά για τα οποία είχα παλέψει τόσα χρόνια. Είναι πολύ άσχημο να ζεις με ένα τραύμα. Μου πήρε τη ζωή και την καριέρα μου. Χαίρομαι που πλέον τελείωσαν όλα αυτά”, δηλώνει ο τραγουδιστής.

Πλέον ανέκτησε την αυτοπεποίθησή του και σκέφτηκε να κάνει κάτι προχωρημένο. Έκανε piercing κατά μήκος του φρυδιού του, στα μάγουλα και στο μέτωπό του. Και η εικόνα του δείχνει να μην ενοχλεί καθόλου το νέο σύντροφό του. Μάλιστα σε λίγο θα κυκλοφορήσει ένα νέο cd single με τίτλο ”Νever Marry An Icon”. Εξάλλου έχει εμπειρία μιας και έχει παντρευτεί με έναν άντρα στο παρελθόν αλλά χώρισε.

Read More

And More